2789
عنوان

مامانم

197 بازدید | 9 پست

سلام من عقدم شوهرم برای شب چلم یک پالتو و نیم بوت و شلوار و شال خریده ..بعد مامانم قرار بود براش کافشن و نیم بوت و شلوار حالا مامانم میگه باید نمیدونم برات کلاه و شالگردن و شال بافتو دو تا کیفو دستکش بخره منم یک شلوار براش میخرم و بس همش رو اعصابمه منو جلو شوهرم مثل چی کوچیک کرده و اصلا زندگیمو داره خراب میکنه شوهرم میگه عروسی نگیریم کرونا بهترین لباس عروسو برات میگیرم میریم اتلیه و مسافرت پولشو پش انداز میکنیم بعد مامانم میگه مهمونای من براشون تالار بگیر غذا بده بیا عروستو ببر شوهرمم میگه از مهمونای ما هیچکی نمیاد من عروسی نمیخوام به چه زبونی بگم میگم شوهرم نداره میگه دروغ میگه و فلا و ال و بله اوف به خدا از زندگیم خسته شدم اه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری به مامانم بگم نمیگیرم

اگر واقعا تصمیمتون اینکه عروسی نگیری و بعدا پشیمون نمی شی خیلی راحت بگو عروسی با طرف پسره و ما میخوایم عروسی نگیریم و ناراحت هم نشو چون این عروسی ماعه و چون خرجش پای شوهرمه تصمیم عروسی گرفتن هم پای خودمونه خرجابالاست و ما هم قصد نداریم کلی خرج کنیم فامیلا بیان بخورم بعد خودمون تو زندگیمون لنگ پول بمونیم .

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
چجوری به مامانم بگم نمیگیرم

اگه واقعا با همسرت خوشبختی ، اینو بدون که بخاطر هیچ کس با همسرت بد نشو چون اول و آخر همسرت که میتونه زندگی رو برات بهشت کنه یا جهنم . اگ بلد باشی چجوری خانومی کنی براش و مثل زنای غرغرو نباشی موفقی 

و به هیچ کس هیچ کس اجازه دخالت تو زندگیتون رو ندید ( با  رعایت احترام) 

زمانیکه اجازه دخالت بدید زندگیتون پایش شول میشه.  سهی کن زندگی خوبی رو بسازید شاد باشید ، اصلا غر نزن بخاطر چیزی . وقتی چیزی خواستی از همسرت که برات انجام بده از کلمه ی (( انقدر دوست دارم ... )) استفاده کن 

مثلا انقدر دوست دارم بریم مسافرت

یکبار بگو و دیگه چیزی نگو که همسرت فک نکنه تهت فشاره 

اینجوری حتما جواب میگیری