روز و ماه و سال بنویسید کم کنید اگه مثلا روز کم اومد از ماه بزنید و ۳۰ روز به روزتون اضافه کنید
اگه ماه کم اومد از سال بزنید و ۱۲ ماه به ماهتون اضافه کنید
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من و شوهرم آخر 73 ایم...وقتی از من میپرسن میگم 25 سالمه...از شوهرم بپرسن میگه 27 سالمه فرق بین زن و ...
دوس دارن پیرمون کنن😂😂😂😂😂
Turk girl. مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚♀️
همه ااز سن سی میترسن من با این ک ده سال دیگه وقت دارم ولی خیلی ازش میترسم
کاش همیشه ۱۷ساله میموندیم
Turk girl. مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚♀️
ببین الان بستگی داره منظورت از هر کلمه چی باشه الکی بعضیا پیچیدش میکنن بعضیا به اینکه 22 سال و 12 ماهت باشه (23 سال) میگن 23 تموم شده رفته توی 24 ینی 23 و یک ماهو میگن رفتن توی 24 بعضیا هم وقتی 23 و یک ماهته میگن 23 داره پر میشه ینی همون 23 دگ میتونی شکلای مختلفی بگیش با کلمات پر شده و تموم شده و توی 23 یا توی 24 . ولی در کل منطقی تر اینه ک وقتی 23 سال و یک ماهی بگی 23 فوقش به 23 سال و 11 ماه بگی 24 .
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...