2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه قطعات استوک باید بندازی 

با این وضعیت اقتصادی نمیصرفه

مگه اینکه خود طرف دست به آچار باشه

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
نه قطعات استوک باید بندازی  با این وضعیت اقتصادی نمیصرفه مگه اینکه خود طرف دست به آچار باشه

یعنی این قیمت نمی ارزه؟بنظر همه چیش خوب و سالم میاد. از نظر شاسی و موتور و اینا منظورمه

گرون میگه

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
یعنی این قیمت نمی ارزه؟بنظر همه چیش خوب و سالم میاد. از نظر شاسی و موتور و اینا منظورمه

قیمتشو نمیدونم

خریدشو منظورمه شاید قیمت خریدش خوب باشه ولی هزینه نگهداریش زیاده

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی