2821
2789
عنوان

درددل

65 بازدید | 8 پست

میدونید بچه ها همیشه هرچی خواستم خودم فراهم کردم من شاغلم وقتی خونه پدرم بودم هزینه لیسانسمو داد بنده خدا هم چیزی کم نذاشت اما واسه ارشد خودم شاغل شده بودم خودم هزینشو دادم یا واسه جهیزیم خودم خیلی چیزها رو خریدم از پدرمم خیلی توقع نداشتم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اما بعد ازدواجم حصوصا اوایل زندگی خیلی از شوهرم توقع نداشتم دستشم البته خالیه اما هزینه زایمانم تو بیمارستان خصوصی و خرید نیم ست طلا برای خودم گوشی ماشین (ماشین خلی مدل بالا نبود ) یا گذاشتن رو پول پیش خونه لوازم ارایش یا لباس گرون و مارک همه رو خودم واسه خودم خریدم الانم اگر لباس گرون برای دخترم باشه من خریدم یا گوشواره طلا براش خریدم کلا ظاهر زندگیو خودم درست کردم مثلا واسه شب یلدا خودم میخوام هزینه کنم خانوادمو دعوت کنم واقعا هم شوهرم نداره درحدیه که کرایه خونهخ بده و بخور نمیر زندگی

عزیزم کار خوبی کردی ولی بهتره پس انداز کنی نه اینکه همه رو برا شوهرت رو کنی 

اونم میبینه تو هستی دیگه زحمتی نمیکشه 

هر چند شوهر آدم خوب باشه ولی لزومی نیست 

بزار اونم زحمت بکشه برا زندگیتون

نمیدونم به خودم افتخار کنم یا بدبختم

به خودت افتخار کن که وقتی شوهرت نداره فقط نمیشینی باهاش دعوا کنی همت میکنی به خودت سختی میدی  امکانات بهتر رو برای خودت و بچت فراهم میکنی عزیزم 

حالا مثلا مینشستی تو خونه غر غر میکردی چه فایده ای داشت؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز