2777
2789
عنوان

غذای جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 55 پست
مرسی عزیز امتحانش میکنم عاشق این جور غذاهام

وای مثل من 🤩🤩🤩🤩🤩

من یه پیتزای نون تست هم درست میکنم خیلی چیزاش شبیه اینه ولی در اخر کاملا متفاوت میشه ، هم از لحاظ قیافه هم طعم

حالا همونو یه کوچولو مواد داخلشو تغییر بدی بعد چند طبقه اش کنی و به جای نون تست هم از خمیر یوفکا استفاده کنی، سسشم حذف کنی باز میشه یه غذای جدید و متفاوت و خوشمزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیمه نثار قزوینی رو ی بار امتحان کن خلال پسته و خلال بادوم و زعفران و زرشگ و گوشت و پیاز رب با ادویه 

سرچ کن میاد اگ میتونستم تایپ میکردم اما الان دل و دماغ ندارم سردمه 😭😭😭

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
وای مثل من 🤩🤩🤩🤩🤩 من یه پیتزای نون تست هم درست میکنم خیلی چیزاش شبیه اینه ولی در اخر کاملا ...

مرسیییییی  باید درستش کنم

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
قیمه نثار قزوینی رو ی بار امتحان کن خلال پسته و خلال بادوم و زعفران و زرشگ و گوشت و پیاز رب با ادویه ...

عزیزم  

باشه مرسی با این وضعی که وصف کردی همینم نوشتی خیلیه عاشق مرامت شدم  

عزیزم     باشه مرسی با این وضعی که وصف کردی همینم نوشتی خیلیه عاشق مرامت شدم     ...

فدات اگ بدونی تو چ حالیم از ی ور پریود ازونور کمر درد و سردرد ازونور سردمه

ازونورم شوهرم نرفته سرکاراز ۷صیح بیدارم فکرکردم میخوا بره 😂😂😂😂

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
فدات اگ بدونی تو چ حالیم از ی ور پریود ازونور کمر درد و سردرد ازونور سردمه ازونورم شوهرم نرفته سرکا ...

درک میکنم سخته اگه به یه آجر دسترسی داری گرمش کن بشین روش یا بپیچ دور پارچه بذار روشکمت دردشو خیلی کمتر میکنه