2777
2789
وا چرا توهین میکنی عشقم منم دهه ۶۰ ام مثلا😑

توهین نبود که 

دهه ۶۰ پوستشون کلفته 

هرچیزی رو به خودشون نمیگیرن 

دنبال دعوا نیستن 

با خنده و شوخی رد میکنن 

منظورم این بود 

خودمم دهه ۶۰ ام 😉😉

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارشما درسته شاغلی یا خونه دار

شاغل 

البته رئیس خودمم ونوکر خودم آرایشگرم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
قبل خواب یه لیوان دمنوش اسطوخدوس  شانه زدن کف سر قبل خواب یکی دو پر کاهو نیم ساعت قبل خواب

دکتر جنتلمن 😂😂😂😂

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
احسنت    

😊😊😊

چقد ما دهه ۶۰ ماهیم ماه😎😎😎

😊😊😊 چقد ما دهه ۶۰ ماهیم ماه😎😎😎

آره به خداخیلی ماهیم😎

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

پاشو ورزش کن بابا ؛خواب چیه

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
تعیین نه ولی میتونم خوابتونو بپرونم با چرت و پرت گویی    

الکی الکی اومدم تاپیکتو به روز کردم 😛

تابیشتر بهت گیر ندادن 

فرار کنم 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️