2821
2789

اعتقادندارم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه ضرب المثل قدیمیه ازهرچی بدم اومد سرم اومد..قدرت فکر

یعنی واقعا به چی فکر کنیم همون میشه؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
انسان دارای روح وفکره..این دوتا تاثیرگذارن روی هم

پس از این به بعد همش روی هدفم تمرکز

میکنم امیدوارم بشه☹

فقط امید و توکل بخدااا همینو بس

یه کتابی هست ب نام قانون جذب داخلش نوشته بود که تگه 67ثاتیه به یچیزی فکر کنی ممکنه به زودی برات اتفاق بیوفته اما باید با تمرکز بالا این کارو بکنی

یه کتابی هست ب نام قانون جذب داخلش نوشته بود که تگه 67ثاتیه به یچیزی فکر کنی ممکنه به زودی برات اتفا ...

شنیدم 

ولی کووو تمرکز بالا؟.

ما ک فکرمون همه جا میره

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
اره دیگه همینه....ادمهای منفی باف.روح افسرده دارن روح که مریض بشه..انسان درجا میزنه

منم همش درجامیزنم☹

یه کتابی هست ب نام قانون جذب داخلش نوشته بود که تگه 67ثاتیه به یچیزی فکر کنی ممکنه به زودی برات اتفا ...

حاضرم ۶۷ساعت باتمرکز بالا بهش فکرکنم🤣🤣🤣

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز