2777
2789
عنوان

سلاممم

95 بازدید | 14 پست

زندگیمو باعشق شروع کردم همه چیز خیلی خوب و رمانتیک بود توکل فامیل زوج تک بودیم از نظرمالی خیلی بالا نیستم یعنی حتی درحدروبه پایینم ..الان ۸ساله خانه دارم یه پسر دوساله دارم که متاسفانه به دلیل شرایط مالی خیلی نمیتونم به خودم برسم شوهرمم بخاطر شرایط چامعه که اینقد خرابه حواسش رفته پیش زنای دیگه یعنی میدونم باکسی نیست اما مطمعنم که دنبال یه ادم شیک وبه روزه ..اما اصلا رومن خرج نمیکنه که منم مرتب باشم الان من چطور میتونم خودمو تغییربدم؟؟؟

باهمون مقدار پول تو جیبی ای که بهت میده ؛ برنامه ریزی کن هر ماه یه تیکه برای خودت بخر ؛زن باید به خودش برسه

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
باهمون مقدار پول تو جیبی ای که بهت میده ؛ برنامه ریزی کن هر ماه یه تیکه برای خودت بخر ؛زن باید به خو ...

از بس لباس نخریدم نمیدونم چه سبک لباسی دوست داره اصلا باهام نمیاد خرید از خرید خوشش نمیاد یعنی کل خانوادشون اهل خرید نیستن  ...مثلا توخیابون زنهایی که شلوار ۹۰دارن یا مانتوحلوباز دارن خیلی نگاه میکنه میگه اوف اوف ...من میگم منم خیلی دوست دارم میگه تو غلط میکنی مگه من مرده باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهمون مقدار پول تو جیبی ای که بهت میده ؛ برنامه ریزی کن هر ماه یه تیکه برای خودت بخر ؛زن باید به خو ...

از بس لباس نخریدم نمیدونم چه سبک لباسی دوست داره اصلا باهام نمیاد خرید از خرید خوشش نمیاد یعنی کل خانوادشون اهل خرید نیستن  ...مثلا توخیابون زنهایی که شلوار ۹۰دارن یا مانتوحلوباز دارن خیلی نگاه میکنه میگه اوف اوف ...من میگم منم خیلی دوست دارم میگه تو غلط میکنی مگه من مرده باشم

من مانتویی ام اما لباسای سنگین یعنی نکه سرتا پا مشکی نه ...اما سنگین مثلا مانتومشکی تا زانویا زیر زا ...

خب از اون لباسا نمیخره برام چطور راضیش کنم برام شلوار ۹۰بخره اخه تو تن مردم عاشقشه

من مانتویی ام اما لباسای سنگین یعنی نکه سرتا پا مشکی نه ...اما سنگین مثلا مانتومشکی تا زانویا زیر زا ...

ببین عزیز دلم تو قرار نیست شلوار قد ۹۰ بپوشی و مانتوجلوباز فکر نکن فقط اون مدلی قشنگه همینطور پوشیده اما مرتب بپوش سعی کن تروتمیز بگردی

ببین عزیز دلم تو قرار نیست شلوار قد ۹۰ بپوشی و مانتوجلوباز فکر نکن فقط اون مدلی قشنگه همینطور پوشیده ...

من تو کل دوران زندگیم سرجمع ۳.۲.تا مانتو خریدم خانوادش نمیزارن مثلا عیدا زنگ میزنن جلوخودم با شوهرم میگن شماکه جایی نمیرین نمیخواد خرید کنینین یا کوتا عروسی حالا بزار تاشب عروسی یه چیز میپوشی .یا ....

از بس لباس نخریدم نمیدونم چه سبک لباسی دوست داره اصلا باهام نمیاد خرید از خرید خوشش نمیاد یعنی کل خا ...

شوهر منم اهل گردش و خرید نیست ؛ولی خب پولشو میده هر چی بخرم خدایی صداش در نمیاد؛منم ریخت وپاش نمیکنم ولی چیزایی که احتیاج دارم رو میخرم 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
من تو کل دوران زندگیم سرجمع ۳.۲.تا مانتو خریدم خانوادش نمیزارن مثلا عیدا زنگ میزنن جلوخودم با شوهرم ...

به اونا چه ربطی داره

من تو کل دوران زندگیم سرجمع ۳.۲.تا مانتو خریدم خانوادش نمیزارن مثلا عیدا زنگ میزنن جلوخودم با شوهرم ...

خب اشتباه از خودتم بوده ؛ از بس نخریدی عادت کرده

●اول سعی کن لباسای خیلی شیک برای تو خونه بخری . یعنی تو خونه لوند و شیک باش درمرحله اول.

●موهاتو رنگ کن(البته بعضی مردا خوششون نمیاد باید امتحان کنی هرچیزی رو تا ذره ذره سلیقه ش بیاد تو دستت) 

●تو خونه یه ارایش خیلی ملایم داشته باش

● لباسات همیشه شیک و تمیز و نو نوار باشه. لباس تکراری زیاد نپوش. تو همه سبکی بپوش شلوار شلوارک تاپ ودامن کوتاه دامن بلند تیشرت و ساپورت شورتک نیم تنه حتی لباس راحتی و پوشیده که زیاد اون تیپت تکراری نشه براش

●موهاتو مدل های مختلف درست کن و گیره کلیپس تل کلا اکسسوری مو ست لباسات یا یه چیزی که بهشون بیاد داشته باش و استفاده کن

●یه عطر خیلی ملایم و خوشبو خاص خودت داشته باش و توخونه همیشه این عطر رو به خودت بزن بذار خونتون بوی خاص تورو بده(دوتا بهت معرفی میکنم برو تست کن زیر200تومنه ببین خوشت میاد یانه البته اصلش رو گیر بیاری خوبه فیکش کیفیت نداره. چستیتی یه شیشه بلند و رنگ عطر هم زرده و عطر every one شیری شیشه ش شکل عدد یک انگلیسی هست و رنگ عطر شیریه و شیشه تو یه حالت گونیه . این دوتابوی خوبی دارن پخش بوی خوبی هم دارن. ورساچ کریستال صورتی هم خیلی خوبه البته ادکلنش گرونه مگر اینکه 30میلش رو بخری صدوخورده ایه ولی واسه کلی وقت میشه پخش بوی خوبی هم داره حتی اسانسش هم هست)

●حداقل دو دست لباس خواب شیک برای موقع خواب داشته باش

●به لباس زیرهات اهمیت بده شیک و نو نوار باشن تنوع داشته باشن

●به پوست وموهات برس همیشه سالم وشاداب باشن از ماسک استفاده کن . حتی از کرم مو واسه موهات استفاده کن بعد حمام . کامان خیلی بوی عطر خوبی داره اگه به موهات میسازه استفاده کن بعدحمام تاموهات بوی عطر بگیره مارک های دیگه هم میتونی استفاده کنی کامان بعضیا میگن موهاشونو خشک میکنه

●اهنگ بذار و برقص و رقصت رو خوب و لوند کن. حتی گاهی واسه خودت موقع اشپزی هندزفری بذار و باناز اهنگ رو باهاش اروم زمزمه کن

●مرتب بودن ناخن هات و کمی بلند بودنشون و لاک یادت نره. ناخن های پات یادت نره

●دمپایی روفرشی بپوش 

●همیشه انرژی مثبت داشته باش یه کتاب بگیر بخون مردا اززنی که اهل مطالعه هست خوششون میاد. کتاب راز راندابرن رو بخون. کتاب راز شادزیستن هم خیلی خوبه

●تو خونه واسه خودت زبان انگلیسی بخون سعی کن یه ذره حتی چندتا لغت یادبگیری

●همیشه تمیز باش دستات و بدنت همیشه تمیز و بدون مو باشه

●لوسیون بعد حمام داشته باش

● هرشب قبل خواب نخ دندان مسواک روتین پوست و مرطوب کننده یالوسیون بدن به بدنت و لباس خواب یادت نره.

●موقع ظرف شستن و نظافت خونه حتما از دستکش استفاده کن موقع ظرف شستن پیشبند هم ببند

●غذاهاتو تزیین کن حتی صبحانه هات رو

●هرچی لباس کهنه داری بریز دور

●وسایل خونه ت همیشه نو نوار باشه و شیک

●به دکوراسیون و انرژی خونه ات اهمیت بده وگاهی تنوع ایجاد کن

●یکی دوتا گلدون گل داشته باش و بهشون رسیدگی کن

●توخونه ورزش کن و به اندامت اهمیت بده

●حتی گاهی به یه مناسبت که براش جشن میگیری مثل تولد و روز مرد و... لباس مجلسی بپوش یه بارکوتاه یه بار بلند و همونطوری که تو عروسی میری باش

■■■■ اینا چیزایی که برای توخونه یادم اومد بهت گفتم اول توخونه چطور باشی مهمتره اگه دوست داشتی و اجرا میکنی واسه بیرون هم بهت بگم.

■■■■ درکنارهمه اینا یه نکته خیلی خیلی مهمه . عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باشی. یعنی اول واسه دل خودت واسه لذت بردن خودت واسه اینکه تو لیاقتش رو داری اینکارا رو انجام بده مثل یک ملکه باش بذار شوهرتم احساس کنه کناریه ملکه زندگی میکنه. مثل زن های بی اعتماد به نفس که دنبال توجه و تایید شوهرشونن اینکارا رو نکن وگرنه نتیجه ای که میخوای نمیگیری. بذار حس کنه ذاتت اینجوریه یه زن باوقار و خوشتیپ و باکلاس وبااعتماد به نفس وجذاب هستی اینجوری جذبت میشه

اره واسه بیرونم بگووو چیکار کنم؟؟؟

■ همیشه لباسای شیک بپوش و لباسات باهم ست باشه 

■ لازم نیست شلوارکوتاه و بلوز وشلوار و اندام به نمایش گذاشته شده ... اینجوری نه. شیک ولی باوقار . مثلا شلوار جذب بپوشی ایرادی نداره شلوارت نه بلندباشه که پایین پاچه شلوارت جمع و چروک باشه نه اونقدر کوتاه که نصف ساق پات پیداباشه. (میتونی واسه یه مهمونی خاص یا حتی کم توخونه بپوشی و توخونه حتی پابندهم ببند مثلا یه تاپ خیلی شیک یانیم تنه یاهرمدلی که به شلوارت بیاد و یه شلوار جین مثلا80یا90 هرکدوم دوست داری با یه پابند و صندل شیک موهاتم شیک ومرتب )

■ یه عطر مخصوص بیرون ومهمونی داشته باش. 

■ انواع کفش هارو داشته باش اسپرت عروسکی پاشنه 3سانت مجلسی و... یعنی کلات تیپت همه جا یکسان نباشه کفش ولباس مهمونی وعروسی با کفش ولباس تفریح و خرید و خونه مادر ومادرشوهرو... یکی نباشه هرکفش و لباسی جای خودش رو داره

■عطر روزانه ات با عطر مهمونیت فرق داشته باشه عطر وادکلن مجلس رسمی باید سنگین و رسمی باشه عطر روزانه هم باید سبک و ملایم باشه. توی استفاده روزانه یادت باشه فصل گرم ازعطرخنک و فصل سرد ازعطر گرم استفاده کن

■لباسای کهنه و تکراری رو بریز دور یا ببخششون

■ سعی کن رنگهای تیره نپوشی نمیگم رنگ جیغ وجلف ولی دائم مشکی و سرمه ای نپوش. هرجایی باتوجه به جو ومحیط بدون چه رنگی بپوشی

■ یاکیف و کفشت ست باشه، یا کیف وروسری، همیشه یکی دوتا ازاین ست ها داشته باش. 

■ توانتخاب رنگ و سبک لباس هم همیشه تناسب رو رعایت کن.

■ قبل بیرون رفتن همیشه شیک بپوش خودتو تو اینه برانداز کن خوش بو باشبعد برو

■ لباسات همیشه شسته و اتو کرده باشه کفش هات تمیز و اگر واکس خور هست واکس زده باشه.

■ مسواک و مرطوب کننده و ضدافتاب و حداقل یه رژملایم یادت نره . از ارایش غلیظ صحبت نمیکنم . هرارایشی جا ومکان خودش رو داره. هررنگ رژلب هم حتی جای خودش روداره مثلا من هیچوقت رنگهای پررنگ و جیغ مثل قرمز و ... اینا رو خرید که میرم یا کلاتوخیابون استفاده نمیکنم . رنگ قهوه ای رنگ نود رنگ ملایم رنگ کالباسی کمرنگ رنگ طبیعی لب رنگ قرمز همه رنگا رو دارم ولی هرکدوم واسه جای خاصیه

■ توی جمع جایی میری هیچوقت بلند بلند نخند خصوصا جمع دوستای شوهرت و توهمه چی اظهارنظر نکن تا ازت نظر بپرسن اونوقت اروم وباوقار و بااعتماد به نفس بهترین نظرت رو بگو

■ توی اداب اجتماعی و معاشرت سروزبون خوبی داشته باش تاشوهرت کیف کنه ازاینکه مورد تحسین اقوام و اشنایان هستی

■توجمع باکلمه اقا یا جان صداش کن بستگی به جمعی که قرارداری

■ بلندبلند و باقهقهه ودادوبیداد حرف نزن

■ همیشه توی کیفت مرطوب کننده کوچیک کیفی و اینه کیفی و رژلبت و حتی یه عطر کوچیک و دستمال جیبی داشته باش. مواقع نزدیک پریودیت همیشه نواربهداشتی توکیفت داشته باش میتونی مسافرتی یامخصوص توکیف بگیری.