2777
2789
عنوان

من یه چیزی فهمیدم

262 بازدید | 25 پست

اقا من تو تاپیکا دقت کردم اکثرا هرکی زندگیش خوبه و از شوهرش تعریف میکنه و رابطه خوبی دارن ..میزنم کاربریشون اصلا تاپیک ندارند..چراا

😄😄😄😄😀😀

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

نمدونم خ😂

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راهنماییا داغون کمکا افتضاح خیلی بده....

اره درسته اینم هست در بعضی موارد

و گاهی اوقات اگه با کسی دعوا پیش بیاد برات داخل سایت میره تاپیکات میخونه میاد بهت میگه 

مثلا اگه نوشته باشی شوهرم فلان جور فیلم می بینه

میاد میگه وای تو برو با همون شوهر اونجوریت بمیر:/زیاد موارد اینجوری دیدم    

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
اره درسته اینم هست در بعضی موارد و گاهی اوقات اگه با کسی دعوا پیش بیاد برات داخل سایت میره تاپیکات ...

عه اره دیدم منم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اینا انقدر سیاست دارن که تو زندگیشون موفقن کهذجای همه همه یو ب زبون نمیارن ک سیاستشون تا سایتم رسیده ...

تعداد پستاشون زیاده فقط تو تاپیکا نظر میدن 😄

عجیبه ینی سوالی چیزی براشون پیش نمیاد بپرسن😅

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚