2777
2789
عنوان

نی نی یار جان؟

109 بازدید | 24 پست

بدبخت سایت تعلیق شده.

و واقعا بی دلیل .

حداقل بگید که بدونه.

خودش بهم گفتش نه دعوایی گرده نه حرفی زده.

سایت هم نمیدونم چشه.

با کاربری دیگش نمیتونه بیاد.

میشه دلیل تعلیقش رو بگید؟

خیلی ناراحت بود

@نی_نی_یار_5‍ 

@نی_نی_یار_2‍ 

Tired:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_شب  

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_شب

کاربر مونا آزادی تعلیق شده

واقعا ناراحته و دلیل تعلیقشون نمیدونه

تو تلگرام بهم گفت

از تعلیقش تعجب کردیم، چون کاربر بی حاشیه ای هستن. 

لطفا برشگردونید

سپاسگذارم 🌹 🌹 🌹 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_5     @نی_نی_یا ...

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_شب  

سلام عزیزا

لطفا دلیل تعلیق دوستمونو بگید

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_5     @نی_نی_یا ...

کاربر شالگردن و کاربر مونا آزادی هم بی دلیل تعلیق شدن

دو تا کاربر کاملا بی حاشیه

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
کاربر شالگردن و کاربر مونا آزادی هم بی دلیل تعلیق شدن دو تا کاربر کاملا بی حاشیه

سایت عجیب شدع

اونا ک باید باشن تعلیق میشن

سایت عجیب شدع اونا ک باید باشن تعلیق میشن

واقعا کاربرهای بی حاشیه

کاربر مونا آزادی از طریق تلگرام باهاش در ارتباطم

واقعا هنگ کرده از تعلیقش

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5   @نی_نی_یار_شب   کاربر مونا آزادی تعلیق شده واقعا ناراحته و دلیل تعل ...

برگشت کاربری با من نیست عزیزم لطفا با تماس با ما مطرح کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar