2821
2789
عنوان

رفلاکس معده

968 بازدید | 15 پست

سلام پسرم دوهفته میشه بعد از خوردن اب سیب طبیعی اسید معدش تحریک شده هم سرفه خشک و آروغ میزنه میگه یه چیزی مثل نخود گیر کرده سرفه میکنم میره پایین منطور هی گلوش و صاف می‌کنه ،روز اولم بردم دکتر کفت ریه هاش مشکلی نداره اینم بگم همون روز تب داشت و گلوش عفونت داشت اون بر طرف شد ولی ده روز میشد که زیاد خوب نشد دیروز بردم معاینه کرد هم ریه هاشو همم گفت از رفلاکس معده ش هست یک سال پیش هم موقع استفراغ کردن حلق شو تحریک کرده بود دارو داد برطرف شد ،حالا سوالم اینه معاینه ریه کرد وقرص جویدنی  اسمورال پنج که همون لوکاست هست برای اسم ،فاموتیدبیست،کتوتیفن داده ،چرا قرص اسم داده هردو رو یک ماه یعنی برای ترشح اسید معده این قرص کاری میکنه ،نگرانم درضمن یک سال پیش تحت نظر دکتر ریه بود یک سال تحت درمان بود که خوب شد 

سلام

عزیزم مشکل پسرت حساسيتيه

چون داروهاي مونته لوكاست و كتوتيفن ضد حساسيت هستن و خيلي داروهاي سيو و داراي درمان هاي موفقن

قرص فاموتيدين هم جايگزين رانيتيدين هستش و داروي آنتي اسيد و آنتي رفلاكس هستش

بنظر من داروهاي خوب و موثري پزشك براتون تجويز كرده

باز هم ميتونيد پسرتون رو پيش متخصص هاي ديگه ببريد

💙عضو گروه آبی تاپیک بامدادخمار💙                                      برای تغییر هیچ زمانی دیر نیست💪
سلام عزیزم مشکل پسرت حساسيتيه چون داروهاي مونته لوكاست و كتوتيفن ضد حساسيت هستن و خيلي داروهاي سيو ...

خیلی ممنون گلم ارع دکتر عمومی قدیمی هستس گفت از رفلاکس معده اش هست پارسالم که این طوری شد بردم کتوتیفن و رانتیدین داد بود سری خوب شد ،میترسم ربطی به اسم داشته باشه چون که یک ساله نمی‌برم وحالش خیلی بهتره از قبل هر از گاهی سرفه خشک می‌کنه میگه مامان اون طوری گلومو صاف میکنم ،سرفه هاشم معلومه از ته نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب شايد ب سيب حساسيت داره بهش آب سيب نده ديگه

و حتما ببرش پيش ي متخصص ريه

اگر تهران هستي سمت پيروزي يه فوق تخصص ريه هستش خيليييييي كارش عاليه حتما ببر پيش اون و يه سي تي هم از ريه هاش بگير

💙عضو گروه آبی تاپیک بامدادخمار💙                                      برای تغییر هیچ زمانی دیر نیست💪

ان شاالله ك طوري نيست و پسر گلت زودي خوب ميشه اصلا ب خودت استرس و نگراني نده

اما بر اساس تجربياتم دارم بهت ميگم ب هيييييچ عنوان چ خودت چ عزيزانت رو پيش پزشك عمومي نبر

يكم بيشتر هزينه كن براي متخصص اما سلامت باش

دخمل منم اینطوری شد.گاهی سرفه.گاهی هم بالا میاورد. تب میکرد.اسهال هم ظد.بردمش دکتر گفت حساسیت و رفلاکس. دارو داد.یه هفته داروهارو دادم. اما تاثیری نداشت. یروز که رفته بودم بیرون.بچه رو گذاشتم پیش بابام. اونم علایم دخترمو که دیده بود برده بودتش پیش قارق چی. میگفت از گلوش دونه لوبیا خام دراورد. بخدا قسم از همون روز حالش خوب شد. 

[QUOTE=167928182]دخمل منم اینطوری شد.گاهی سرفه.گاهی هم بالا میاورد. تب میکرد.اسهال هم ظد.بردمش دکتر گفت حساسیت و رفلا ...[/QUOTE پسرم عادت به قارخ داره منم درگیرم همیشه عادت کرده شده ولی نه تب داره نه حالت تهوع

میدونم هشت سالع درگیرم فکر کن اول میبرم قارخ بعد دکتر روز اولم بردم نداشت که بردم دکتر 

ببین من اصلا به خرافات علاقه و اعتقادی ندارم. 

اما یه خانمه بهم گفت بعضی از این قارخ چی ها قارخ بچه رو میبندن دیگه قارخ نمیشه.منم اولش باور نکردم.  یه ادرس دادن بردم دخملمو اونجا خانمه چندتا نخ گره زد و ورد خوند.بخدا از اون روز دخمل قارخ نشده. خودم هنوز تو شکم. تازه ترس برم داشته که چرا اونجا بودم از خانمه نترسیدم😁😁