با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
هیچکدوم فقط میخام لیست دانشجوهای یه دانشگاهو میشه؟
ببین بعضی دانشگاهها یه سیستمی دارن برای همین کار که بچه ها هم دانشکده ای خودشونو پیدا میکنن و همه عضوش هستن.
اگه دانشگاه شما هم داشته باشه میتونی، در غیر این صورت بعیده
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اها فقط همدانشکده میشه؟؟ من یکیو میشانسم هست اونجا ولی نمیدونم رشتشون یکی باشه یا نه ...ینی ا ...
چیزی که من از دوستم شنیدم راحت هم دانشکده ای رو پیدا میکنن، بعیده برای کل دانشگاه باشه. البته توی دانشگاههای بزرگ بعضی دروس توی دانشکده های مختلف تدریس میشه🤔
بپرس ببین وارد سامانه مخصوصی میتونن بشن برای این کار یا نه.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حالا کسی پیدا نمیشه شهید بهشتی بزشکی بخونع😂 یا آشنا ندارین اونجا باشه ؟؟؟ یه چند سوال کوچولو دارم ...
😂😂 نه اینکه من گفتم دانشگاه صنعتیه