2821
2789
عنوان

جن در شب🤔🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 156 پست
نه کنار مامانم بعضی وقتا خواهرمم هس همیشه یادم باشه آیت الکرسی میخونم اما ...درست بشو نیست خیلی بختک ...

بختک میوفته زوت؟؟ قران بزار تو اتاقت .بعدم پیش یکی میخوابی ترس نداره ک عزیزم

در حال جنگیدن با زندگی...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بختک میوفته زوت؟؟ قران بزار تو اتاقت .بعدم پیش یکی میخوابی ترس نداره ک عزیزم

😭😭😭😭اخه وحشتناکه یه بار دست خواهرمو گرفته بودم بختک شدم تو خواب نمتونستم صداش کنم خیلی حس بدیع خیلییی 😤😤

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

تو هم میبینی ولی فراموش میکنی چون اونا میخوان🙂

شایددد🤐🤐🤐😯😯

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

اره انقدر میترسمممم کلی هم گریه کردم یه شب عین مرگگگ بوددد بختکم 😭😭دور از جون همه😐

منم افتاده روم چند بار .اون لحظه هس صلوات فرستادم و سعی کردم چشامو ببندم .جنا از امام علی )ع) میترین صداشون بزن .بعدم نترس 

جن تو خونتونه ولی بد نیست اسیبی نمیرسونه نترس ازش بی ارازه و خیلی میترسه سعی کن نتر سونیش مشکل خاصیم ...

کمطم😯😯😯😯😯😯از کجا میدونینننن 🤔🤔🤔😥😥😥

جن تو خونتونه ولی بد نیست اسیبی نمیرسونه نترس ازش بی ارازه و خیلی میترسه سعی کن نتر سونیش مشکل خاصیم ...

اینکه میگم سعی کن نترسونی صرفا ن به خاطر اینکه خطر ناکه چون که گناه داره بی ازاره اب جوش میخوای بریزی رو زمین بسم الله بگو نسوزونیش گناه داره نفرین میکنه

منم افتاده روم چند بار .اون لحظه هس صلوات فرستادم و سعی کردم چشامو ببندم .جنا از امام علی )ع) میترین ...

مگه جنن اونا😲🤔🤔روح خودمه که انگار عذاب میکشع😭😭😭

😭😭😭😭اخه وحشتناکه یه بار دست خواهرمو گرفته بودم بختک شدم تو خواب نمتونستم صداش کنم خیلی حس بدیع خ ...

نیدونم هی میخوای حرکت کنی انگار حرکت اهستش صداتم نمیشنون . نماز بخون سمتت نیان

2790
2823
2791
2779
2792