2777
عنوان

زندگیم داغون شده

2231 بازدید | 88 پست
دلم داره میترکه...اصن غصه کجای زندگیم و بخورم !اصن غصه تم بخورم ب درک !خود کرده را تدبیر نیست اصن خودم کردم !ازدواج کرده بودیم شوهرم عاشقم بود چقدرررر تحویلم میگرفت !همه حسودیشون می‌شد حتی خانواده خودم !ولی چ فایده قدر ندونستم!شایدم میدونستم و داشتم مثلا ناز میکردم !عشوه خرکی شنیدین؟!نازای منم خرکی بود !میرفت مسافرت مثلا یکم دیر ج پیام و میداد !یا جواب نمیداد !دیگه بعدش هرچی پیام میداد ج نمیدادم !زنگ میزد بر نمیداشتم !زنگ میزد ب مامانم ک گوشی و بده ب من یا ب بابام !ومن داشتم ذوق مرگ میشدم !اصن عقده این محبتا رو داشتم از اونجا ک اختلاف سنین با همسرم زیاد حدود بیس سال !نازمم زیاد بود وقتی از عشق و علاقه آش میگفت برای اینکه همیشه همینجوری بکر بمونم !فقط تاییدش میکردم !گاهی میگفتم احساس خوشبختی نمیکنم و فلان مثلا ی حرف عاشقانه بزنه بدتر ذوق مرگ شم 😣ک البته خاک تو سرم 😅عاقا دوماه اول اینجوری بود بعدش دیدم کاملا بیخیالم شد !دستم و خوند من واقعا عاشقشم بودم و هستم ولی خب عقده ای بودم کلا😂بعدش تا یکم قهر می‌کرد دعوام می‌کرد سراغ نمیگرفت منتظر عذر خواهی شب تا صبح چشم پای گوشی بود اما دریغ از ی سلام و من باز ب قهر ی چن تا بدو بیاره میگفتم 😭بازم خاک تو سرم ک هیچی بلد نبودم و نیستم مثلا اینا ناز من بود !البته شوهرم اخلاقای بد زیاد داره مثلا خیلی شکاک !خیلی محدودم میکنه !الان چن سال گذشته از حرفای عاشقانه خبری نیس ! الان ج میدم گله میکنم من فقط دوماه ناز کردم تو چرا چن سال ک نازت تموم نمیشه هی راه ب راه قهر میکنه !حتی کتک هم میزنه !من خود زنی میکنم اصن شب و روز گریه انتظار ی نوازش اما دریغ.،..تا ی ماه اگه سراغی ازش نگیرم سراغم و نمیگیره !باز خودم میرم منت میکشم میارمش !ب زور میچسبم...میبینم نه نیست!اون آدم ک نه اصلا هیچ محبتی نیس باز قهر میکنم فاصله میگیرم حرفای تندو تیز میزنم !مثلا ما با هم بدبخت شدیم !تو زندگیت خراب شد من بدتر داغون شدم !!اما براش مهم نیس میره بیرون تفریح میکنه واسه خواب میاد تا میخام حرف بزنم شوخی کنم پشت میکنه میخابه ک خوابم میاد خسته ام هرچی مقصر باشه هرگز سراغ من نمیاد واسه منت کشی چون میدونه این منم ک دوباره میرم سمتش !اگه نرم هم غرورش نمیذاره بیاد !بد بیراه میگه سرد شده من و نمیبینه تاوان دوتا ناز بچگونه اینقدر سنگین نیست !چن روز قهر البته خدایی تقصیر من نبود صد درصد یعنی اولش اون بود اما خب دعوا هیچ وقت ی طرفه نیست من ی حرفی زدم ک هم گرفت من و زد هم قهر کرد هم جاش و جدا کردخیلی عصبانی بودم سه روز گذشت گفتم اون بهم فوش داده کتکم زده بهم توهین کرده نمیرم تا نیاد نیومد تا خودم. رفتم ب زور منت کشی آوردمش!اصلا هم پشیمون نبود تازه ادامه هم داد نمیدونم چکار کنم مدام بهم میگه تو بی عقلی !هیچ ارزشی برام قایل نیست !واقعا الان تقصیری ندارم اما اون میدونن هرچی بشه من میام ب پاش می آفتم من نیامم خانواده ام هلم میدن از ترس ابرو !!!من چکار باید بکنم 

در کل فهمیدم اول ازدواج حسابی خراب کردی...اما یکم مهربون بمون منتشم نکش زیاد اما قهر نکن خوب میشه

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد دالان بهشت افتادم😊

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
یاد دالان بهشت افتادم😊

دقیقا منم مث همونم 😁با آین تفاوت ک الان مدتهاست ک تقصیری ندارم اما اون میدونه با چ پخمه ای طرف و براش مهم نیست دیگه میدونه همیشه دنبالشم

عزیزم شما تاوان دو ماه ناز کردن رو نمیدی شما داری تاوان اختلاف سنی زیادتون رو میدی 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞