2789
عنوان

کمک خسته شدم 😭😭😭

139 بازدید | 13 پست

یه حرفی به نامزدم زدم از این حرف لوس و ... که هی بگه من دوست دارم ذوق کنم خیر سرم 😭 درسته ناراحت کننده بود 😭 ولی دیگه نه انقدر 😭 الان دو روز داره باهام دعوا میکنه 😭😭😭😭😭 خسته شدم چی بگم دیگه به پاش هم افتادم به غلط کردنم افتادم اصلا نخواستم 😭😭😭 

چی گفتی

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگه بالاخره کاریه که شده،خودتو بیشتر از این عذاب نده معمولی باش و معمولی رفتار کن انگار که اتفاقی نیوفتادع نمی دونم چی زدی ولی از این به بعد از این مدل حرفا سعی کن به کار نبری چون دلخوری پیش اورده منظورتو یه جور مثبت ابراز کن تا بتونی دوست دارم شوهرتو بشنوی با کارایی که شوهرت مورد علاقشه یا....

شـده ـهی گـمـ بشوی در خودت و دم نزنی؟؟؟ 🎥 من غریبانه ترین حالتــ دردمـ 💫یاربــــ💫
نه به خدا  به امام زمان

کاش می تونستی یه اشاره ای غیر مستقیم بکنی که چی بوده.نگا روندش اینه که تو به اشتباهت پی می بری،بعدش بابته حرفی که زدی عذر خواهی میکنی و منظورت واقعیتو میگی که منظورم این بوده.بعدش عهدی رفتار میکنی و به دست و پاش نمیفتی چون شاید عزیزدلم زیتد گفتی ببخشید این حرفا دیگه فکر کرده حرفت خیلی بد بوده داری این همه التماسش میکنی تو حرفتو زدی عذر خواهیتم کردی پس دیگه احتیاجی نیست دوباره در این رابطه باهاش حرف بزنی.عادی رفتار کن.همین عادی باش پاپیچش نشو .

شـده ـهی گـمـ بشوی در خودت و دم نزنی؟؟؟ 🎥 من غریبانه ترین حالتــ دردمـ 💫یاربــــ💫