2777
2789
عنوان

الان برمیگرده فکر کنم دعوا شه

362 بازدید | 9 پست

بگید چطور رفتار کنم چی بگم واقعا خستم  تاپیک قبل بخونید

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
فقط بی محلی

اخه بچه مریضه مجبور شدم زنگ بزنم اون سرد جواب داد

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي تو همه تاپيكا نوشتي برين قبلي😕

ببين عزيزم ب نظرم با دعوا و بحث با شوهرت پيش نرو

فقط با سياست ازش بخواه

كه براي تو خريد كنه، بعدم همش ازش تشكر كن

الكي خوشحاال باش تا چند روز و...

ببينه حال تو و زندگيتون خوبه خر نيست كه برا خواهرش خرج كنه

احتمالا خواهرش سياستش از تو بهتره، با مظلوميت كار خودشو پيش ميبره

واي تو همه تاپيكا نوشتي برين قبلي😕 ببين عزيزم ب نظرم با دعوا و بحث با شوهرت پيش نرو فقط با سياست ...

کارایی ک من براش کردم خانوادش نکردن

بايد يه دونه ميزدي وسط پاش تا از مردونگي بيافته بفهمه  يه من ماست چقدر كره داره

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
بايد يه دونه ميزدي وسط پاش تا از مردونگي بيافته بفهمه  يه من ماست چقدر كره داره

اعصابم خرده اونم انگار دلش خالی نشده

طلاهای شما ر فروخته بعد الان با پول خودش میخواد بری خواهرش طلا بخره چقدر بیشعوره سرسنگین باش غذا جلوش نذار اصلا برای خودت فقط غذا درست کن بهش بی اعتنا باش اونجور که تو تاپیک هات نوشته بودی زدتت بهتره با خانواده ات در میون بذاری تعادل روانی نداره شوهرت