2777
2789
عنوان

جاری وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم لازم نبود اینهمه بزرگش کنی میزاشتی انقدر میام بده تا سرش بترکه ولی بزرگش نمیکردی به جاریت نمی ...

دیگه کلافم کرد واقها عین زالو افتاده بود رو زندگیم 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

راجب شوهرتم حرف میزد؟

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

جفتتون چن سالتونه

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
عزیزم برادرم و خانومش بودن 

اتفاقا دختر دایی مادرمن  هم فقط از دخترش و دامادش گرفت که شام خونه اش بودند و بعد دو روز تازه خودشون هم فهمیدند که کرونا داشتند..

الهی همیشه خوش و سلامت باشید ولی مراقب باشید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5532232/یکم-خنده

ی سر ب تاپیکم بزن عروسکم 

امیدوارم خنده رو لبای قشنگت بیاد🙃💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

ببخشید یعنی تو زندگیتون موش میدوونده؟؟؟

چیکار میکرده مزاحمتون میشده؟؟

یا فقط نچسب بازی درمی آورده و هی پیام میداده

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
چی بهت میگفت حالا؟؟

167898623]چی بهت میگفت حالا؟؟[/QUOTE

مثلا پیام میداد سلام خوبی قشنگم

خیلی دوست دارم عین خواهری برام منم میگفتم مرسی عزیزم 

بهد می‌نوشت سارا میگفتم جون میگفت من عاشق ماساژم😂

و هزارتا چرت و پرت 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
خواهر جاریت چقد اویزونه کارش چیه باهات؟؟؟

بخدا چرت و پرت. مثلا میگفت چ گلی دوس داری چ رنگی دوس داری من عاشق ماساژم و کلی از این حرفها