2777
2789
عنوان

ینی حاملم؟؟؟😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

262 بازدید | 30 پست

:بچم هشت ماهشه از چهارماهگیش مرتب پریود شدم و گاهی جلو مینداختم اما عقب نه

دوره هامم ۲۸روزیه..اخرین بار ۱۳ابان شدم..جمعه بیبی چک مدیکور نواری ک از پارسال داشتم گذاشتم مثبت شد..همسرم رفتن مدیکور کاستی گرفتن منفی شد..البت بیبی دوم ک منفی شد با ادار صبحم ک مال یک ساعت پیشش بود از ادارمم ینی ببخشیدا از همون لیوانی ک نمونه نواریو گرفتم برداشتم..

فرداش که شنبه بود صب یکدونه گذاشتم احساس کردم یه هاله کمرنگ داش شایدم نداش و دقیق مشخص نشده بعد رفتم ازمایش بتام صفر بود فرداش زنگیدم ب ازمایشگاه توزی دادم جریانو دوباره نمونمو گذاشته بودن دستگاه گفتن صفر شده بتام..

یکشنبه رفتم دوتا امپول پروژسترون زدم

دوشنبم بیبی چک کاستی ریما گذاشتم منفی شد.  

کسی تجربه اینجوری داره که حامله بوده باشه؟

خلاصه اینکه یک بیبی مثبت پررنگ.دو بیبی منفی مطلق.یکدونه که دقیق نفمیدم چطوریه و بتای صفر.    توروخدا دعا کنین حامله نباشم😭😭😭😭😭

اینم بگم اخرین رابطم برای تقریبا ۱۶.۱۷روز قبل از ازمایش بتام بود ینی همون هولوش تخمگ گذاری..جلوگیریمم طبیعیه

لایکم نکنین..برا حاجتم لطفا صلوات بفرستین..ممنونم

بارداری تبریک😂😂😂

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری تبریک😂😂😂

جهت حرص دادن😂😂😂

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
😢😢😢😢هنو نشدمممم

ایشالا ک نیستی ولی من بچم ۹ماهشه دلم باز باردار شدن میخاد😂😂😂

ایشالا ک نیستی ولی من بچم ۹ماهشه دلم باز باردار شدن میخاد😂😂😂

بشدت از بچه متنفر بودم قبل بچه دار شدن ولی الان برعکس شده