2777
2789
عنوان

آلرژی

40 بازدید | 1 پست

سلام. 

کودک من تا ۵۰ روزگی مدفوع خردلی و پر و دونه دار طبیعی داشت،که هرروز هم پروبیوتیک پدی لاکت ۳قطره میدادم.اما تقریبا یکهفته مانده به واکسن ۲ماهگی همه چیز عوض شد،مدفوع تقریبا سبز شد و دونه زردها کمتر و کمتر و روز واکسن که اصلا بلعش هم مشکل پیدا کرد که بخاطر مسکن سوسپانسیون  پاراکید بود که دیگه ندادم. الان که ۴ماهش تازه تموم شده ، هنوز مساله مدفوع سبز داره. گاهی بهتر میشه گاهی بدتر حتی یذره کثیف میکنه ،یا خیلی آبکیه و کم یا لزجه یکم. اما در کل خود بچه مشکل خاصی نداره الحمدلله ، جز اینکه اکثر روز بیداره و شب هم تکون میخوره شیر میخوره میخوابه.ولی گریه شدید و بیحالی و... نیست. وزنشم الحمدلله روی صدک ۵۰. 

شیرخودمو میخوره

کمی لعاب و شیر بادوم شروع کردم،کمی پپتی جونیور دادم،پدی لاکتو کلا قطع کردم که انگار بدترش میکرد تا بهتر! و شیر نمیخورم .... ولی کاملا خوب نیست. 

مدفوع زرد اول نیست،تازه ۲بار رگه خون دیدم.... 

آبان هم کشت مدفوع داد همه چیزش نرمال بود.

چیکار کنم؟؟؟؟؟مشکل چیه؟؟؟؟ 

لِلَّهِ مُلْكُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ يَخْلُقُ ما يَشاءُ يَهَبُ لِمَنْ يَشاءُ إِناثاً وَ يَهَبُ لِمَنْ يَشاءُ الذُّكُورَ «49»فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختران بخشد و به هر كه بخواهد پسران بخشد.أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْراناً وَ إِناثاً وَ يَجْعَلُ مَنْ يَشاءُ عَقِيماً إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ «50»يا (در يك رحم) پسران و دختران را در كنار هم قرار دهد و هر كه را بخواهد نازا گرداند، همانا اوست داناى توانا