2777
2789
عنوان

عفونت واژن..

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 43 پست

حتما برو دکتر الان نرفتنت ضررش بیشتره....ببین من نمیدونم این حرفم چقدر درسته فقط رو خودم دقت کردم از زمانی که شورت نمیپوشم و فقط با دامن هستم اصلا درگیر این موضوعات نشدم چون قارچ و عفونت تو محیط مرطوب رشد میکنن و به خاطر ترشحات اون ناحیه همیشه لباس زیر رطوبت داره....شما حتما دکتر برو و بعدم با مشورت دکترت اگر اونم توصیه من و تایید کرد تو خونه اصلا شورت نپوش و با دامن باش...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۳۲ سالمه ۱۰ سال ازدواج کردم ی بچه دارم و دوماه پبش هم کورتاز سدم تا به الان اصصصصلا عفونت رو تجربه نکرده بودم تا بعد کورتازم درگیر عفونت شدم‌کلللی انتی بیوتیک و کرم وازینال و... استفاده کردم‌با تجویز دکتر اما اصلا خوب نمیکرد یعنی یک هفته بعد اتمام دارو دوباره درگیر میشدم.

خلاصه به گفته دوستان عنبرنسارا گرفتم از عطاری و یک هفته هرروز دود دادم و خداروشکر خوب شدم واقعا معجزه میکنه برای کیست هم خوبه .

عطاری به من گفت

عنبرنسارایی اصله که بعد اینکه دود میکنی دودش سفید باسه نه سیاه

و تو اسپند دود کن مبزاشتم اتیش گرفتم مینداختم داخل شبشه سس از این بزرگها مبزاشتم تو توالت فرنگی و میشستم روش تا دودس تموم بسه

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
من خوردم اثری نکرد اخر رفتم دکتر

تا چه مدت مصرف کردی؟ چه نوع عفونت داشتی؟ برا من که عالی بود

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
من ۳۲ سالمه ۱۰ سال ازدواج کردم ی بچه دارم و دوماه پبش هم کورتاز سدم تا به الان اصصصصلا عفونت رو تجرب ...

توصیه ات عالیه....فقط با یکی دوبار نتیجه نمیده باید استمرار داشته باشه زود ناامید نشه

حتما برو دکتر الان نرفتنت ضررش بیشتره....ببین من نمیدونم این حرفم چقدر درسته فقط رو خودم دقت کردم از ...

اتفاقا من چند روز بود تو خونه ورزش میکردم،،،اندفعه تو دوران پریودمم ورزش کردم،،،حس میکنم چون بلاخده رطوبت بیشتر میشه اون ناحیه موقع ورزش،با اینکه با رعایت بهداشت بود،ولی خوب اون ۴۵ دقیقه حین ورزش محیط واژن رطوبت داشت که...من خیلی بهداشت و رعایت میکنم.حتی نوار و هر ۲ساعت عوض میکردم

توصیه ات عالیه....فقط با یکی دوبار نتیجه نمیده باید استمرار داشته باشه زود ناامید نشه

بله من الان پریودم تازه تموم شده دوباره میخوام یک هفته دیگه استفاده میکنم میگن خیلی هم امادگی باروری رو بالا میبره

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
من دارو های اعصاب استفاده میکنم.نمیدونم تداخل داره یا نه

ای بابا چرا اعصاب! سعی کن مصرف نکنی بخدا این قرص های اعصاب بدتر اعصاب  و روان رو میریزه بهم مخصوصا اینکه عادت کنی....فکر نمیکنم تداخلی داشته باشه مخصوصا اینکه بین هر قرص اگه چندساعت فاصله باشه مشکلی پیش نمیاد میخوای برو نرم افزار دکتر ساینا رو نصب کن اونجا دکتر زنان داره یه ویزیت میدی به صورت آنلاین بعد ویزیتت میکنه و نسخه میده میخوای اینم ازش بپرس و خب شاید درمان های دیگه بهت بده من خودم چندین  بار لازم شده به دکتراش پیام دادم خیلی خوب بودن...

فقط هیچ وقت از این راهکارای بیخود سرکه و این چیزا استفاده نکن 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

من ۳ ساله ازدواج کردم تا ۱ سال و نیم که کلا درگیر بودم.دکتر میگفت چون بدنت تازه هست،۱ ساله تقریبا خوب شدم.از وقتی ورزش کردم و محیط واژنم مرطوب شد،این عفونت اومد سراغم