2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی بدون درده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 72 پست

سلام چطوری پریود ک نشدی؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
سلام چطوری پریود ک نشدی؟

سلام عزیزم ببخشید من اون روز تا حالا نیومده بودم دیگه چرا پریود شدم ولی آنقدر خسته شدم دیگه نه دکتر رفتم نه دارو خوردم... این ماه باید 16م پریود میشدم اما تا حالا هیچ خبری نیست سینه هامم ورم کرده بی بی گذاشتم ظهر اما منفی شد دیگه هم واسم مهم نیست خستم شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ببخشید من اون روز تا حالا نیومده بودم دیگه چرا پریود شدم ولی آنقدر خسته شدم دیگه نه دکتر ...

من ک ۱۱ موعدم بود نشدم نشدم تا ۱۴ ام دیگه پریود شدم بی بی چکمم بی استفاده موند😒 چی بگم منم خسته ام اصلا دل و دماغ دوا درمون دیگه ای رو ندارم پولشم ندارم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
سلام عزیزم ببخشید من اون روز تا حالا نیومده بودم دیگه چرا پریود شدم ولی آنقدر خسته شدم دیگه نه دکتر ...

یعنی ۱۶ ام موعدت بوده و نشدی؟ان شاالله ک بارداری

یعنی ۱۶ ام موعدت بوده و نشدی؟ان شاالله ک بارداری

آره عزیزم والا امیدی ندارم نمیخوام بهش فکر کنم چون بی بی هم گذاشتم امروز منفی شد. درکت میکنم سخته ولی بزن به بی خیالی شاید خدا نمیخواد به ما بچه بده 😔 من عاشق شوهرمم نمیخوام زندگیم خراب شه واست دعا میکنم از صمیم قلبم انشالله به زودی باردار شی غصه نخور فقط

تا حالا عقب انداخته بودی؟؟ 

چرا ی وقتایی یکی دو روز عقب جلو میشه ولی این سری چون امپول و قرص مصرف کرده بودم گفتم شاید خبری باشه ک نشد

آره عزیزم والا امیدی ندارم نمیخوام بهش فکر کنم چون بی بی هم گذاشتم امروز منفی شد. درکت میکنم سخته ول ...

خیره ان شاالله آرزو میکنم این ماه باردار باشی عزیزم حتما خبرشو تو همین تاپیک بده خوشحال شم😍

خیره ان شاالله آرزو میکنم این ماه باردار باشی عزیزم حتما خبرشو تو همین تاپیک بده خوشحال شم😍

قربون مهربونیت عزیزممممم حتما بهت خبر میدم انشالله تو هم باردار شی زوده زود بخدا منم خوشحال میشم از صمیم قلب 😘😘😘

قربون مهربونیت عزیزممممم حتما بهت خبر میدم انشالله تو هم باردار شی زوده زود بخدا منم خوشحال میشم از ...

فدات بشم😘 صبح بی بی میزنی؟

فدات بشم😘 صبح بی بی میزنی؟

نه عزیزم امروز ظهر زدم منفی شد فعلا یکی دو روز دیگه صبر میکنم اصلا علائم پریودی ندارم هر از گاهی خیلی خفیف زیر دلم میگیره و ول میکنه... نمیخوام اصلا امیدوار باشم که بعد تو ذوقم بخوره، خدا کنه هر چی هست سالم باشم هی میگم نکنه واسه داروهای ماه پیش باشه برنامم بهم ریخته... 

نه عزیزم امروز ظهر زدم منفی شد فعلا یکی دو روز دیگه صبر میکنم اصلا علائم پریودی ندارم هر از گاهی خیل ...

ان شاالله خیره

هر چ از دوست رسد نیکوست😍