2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی بدون درده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 72 پست
یا حضرت رقیه خودت کمک کن ش  ن ان شاالله بارداری فقط اگه بودی بهم تو همین تاپیک خبر بده

خدا کنه باشم بخدا دیگه طاقت ندارم، اگه بودم حتما حتما میگم مرسی از دعات عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه باشم بخدا دیگه طاقت ندارم، اگه بودم حتما حتما میگم مرسی از دعات عزیزم 

خواهش میکنم

امیدت ب خدا باشه

فقط هرچی پیش اومد مطمین باش خیره

فدات

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
مرسی از محبتت عزیزم 😔

اینطوری 🙁نباش

اینطوری🙂 باش

پر انرژی و بیخیال

با همسرت خوش باش بقیه شو بسپار ب خدا

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
اینطوری 🙁نباش اینطوری🙂 باش پر انرژی و بیخیال با همسرت خوش باش بقیه شو بسپار ب خدا

باشه مهربون، مرسی از انرژی خوبت یه کم آروم شدم خدا خیرت بده انشالله به آرزوهات برسی 💐

باشه مهربون، مرسی از انرژی خوبت یه کم آروم شدم خدا خیرت بده انشالله به آرزوهات برسی 💐

فدای تو بعد سه سال جون کندن راجع ب حل ی مشکل بالاخره گره کار این ماه باز شد ب خانوم فاطمه زهرا توسل کردم خدا روی اون بانو رو زمین نمیندازه

ان شاالله این ماهم ب ارزوم میرسم

تو ام همین طور

شبت بخیر عزیزم

فدای تو بعد سه سال جون کندن راجع ب حل ی مشکل بالاخره گره کار این ماه باز شد ب خانوم فاطمه زهرا توسل ...

انشالله خدا پشت و پناهت باشه عزیزم شب تو هم بخیر دعام کن 

منم واسه صلوات فرستادم غصه نخور امیدوار باش عزیزم اشکال نداره بازم تلاش کن اصلا دست نکش؛ خواهر دوست من ۴۰ سالش بود ازدواج کرد سریع دوا درمون کرد بچه دار شد خدا بزرگه امید داشته باش محکم باش تو قوی هستی و از پسش بر میای

منم واسه صلوات فرستادم غصه نخور امیدوار باش عزیزم اشکال نداره بازم تلاش کن اصلا دست نکش؛ خواهر دوست ...

مرسی عزیزم ممنون ازینکه جواب دادی و بهم دلگرمی دادی من کلا آدم کم ظرفیتیم خستم شده تحمل انتظار ندارم دعا کن این ماه باشه و این لک لانه گزینی بوده... 😔

منم واسه صلوات فرستادم غصه نخور امیدوار باش عزیزم اشکال نداره بازم تلاش کن اصلا دست نکش؛ خواهر دوست ...

منم واست صلوات فرستادم عزیزم انشالله تو هم زود باردار شی مهربون