2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی بدون درده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 72 پست
نه اونم آز داد گفتن مشکلی نداره

شرایط مالیت چطوره

اگه میتونی برو آی وی اف یا آ یو آی

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خستم دیگه دلم نمیخواد نه دارو بخورم نه ادامه بدم 

ب حضرت رقیه توسل کن ک از خدا برات بخواد

نتیجه میگیری

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
شرایط مالیت چطوره اگه میتونی برو آی وی اف یا آ یو آی

دکترم ماه قبل گفت اگه آمادگی داری بیا IUI ولی تا سونو کرد این ماه گفت فولیت خیلی خوبه لازم نیست... نه شرایط مالیivf رو دارم نه شرایط جسمی شنیدم خیلی سخته

دکترم ماه قبل گفت اگه آمادگی داری بیا IUI ولی تا سونو کرد این ماه گفت فولیت خیلی خوبه لازم نیست... ن ...

خب پس شاید نتیجه بگیری

انقد ب خودت استرس نده زعفرون و زرشک نخور

با عرض سلام و وقت بخیر  لطفا خانومای متاهل که اینجا هستند کمک کنند پایان نامه امو تکمیل کنم. لطفا خواهشا کمک کنید اینو پر کنم خیلی خیلی کم مونده از هر استان یه هول بدید زودی تموم شه درگیر اثاث کشی ام نمیتونم زیاد معطل بشم نهایت 5دقیقه وقت می گیره

ما داریم یه پژوهش کشوری در مورد زنان و کرونا انجام می دیم، اگر زن هستید و متاهل ممنون میشم سواالات ما رو در صورت تمایل پاسخ بدید .لطفا پس از زدن دکمه ی شروع کد عددی را وارد کنید .هر استان کد مربوط به خودش رو داره که براتون مینویسم فقط اگر ساکن این استان ها  تاکید میکنم فقط این استان ها هستید  (در هر شهری از استان با هر سنی )هستید وارد لینک بشید و کد مربوطه را وارد کنید .

کد استان آذربایجان شرقی  50743

کد استان آذربایجان غربی  50744

کد استان اصفهان  50746

کد استان البرز    50747

کد استان بوشهر  50748

کداستان تهران  50479

کد استان خراسان رضوی  50752

کد استان خوزستان  50754

کد استان سیستان  50757

کد استان فارس  50758

کد استان گلستان  50765

کد استان مازندران  50768

کد استان همدان  50770

با دقت کد استانی خودرا به خاطر بسپارید و وارد پرسشنامه شوید .ممنون از وقتی که می گذارید.

لینک پرسشنامه :

https://survey.porsline.ir/s/Z5mJ1Np

من ۱۱ ماهه اقدامم الان چند ماهه قبل ریود همه علایم بارداری و دارم ولی پریود می شم

این ماه لتروزول خوردم باید ۲۴ پریود شم

از دیروز تو کمرم گرفتگی دارم 

نمیدونم اینم علامته یا توهمه

کسی تحربشو داشته؟

الان که احتمالا دارم پریود میشم دیگه!! نخوردم اصلا 😔😔

موعد پریودت کی هس

من ۱۱ ماهه اقدامم الان چند ماهه قبل ریود همه علایم بارداری و دارم ولی پریود می شم این ماه لتروزول خ ...

منم لتروزول خوردم 10 روز گرفتگی داشتم سمت چپ شکمم دقیقا یه جا... امروز که موعدمه لک دیدم ذهن و روحم بهم ریخت

با عرض سلام و وقت بخیر  لطفا خانومای متاهل که اینجا هستند کمک کنند پایان نامه امو تکمیل کنم. لط ...

عزیزم این چیه میای تو همه تاپیکا میزنی 

این حوری که پرسشنانه پایان نامه پر نمیکنن فقط ماها که تو تامیکیم برامون مثل پیام بازرگانی وسط سریاله