2777
2789
عنوان

کنکور۱۴۰۰

74 بازدید | 6 پست

دوستان من دارم برا کنکور انسانی میخونی ساعت های زیادی درس میخونم اما این به این معنا نیس که درس زیاد میخونم اخه یه درسووو خیییلی طووولش میدم تا خونده بشه چیکار کنم که از این وسواس راحت بشم و اینکه درسامو چجوری مرور کنم مثلا یه روز تو برنامم برای مرور فلسفه گذاشتم اما نمیدونم فلسفه ای که همشو خوندم از کجا شروع کنم برای بار دوم مرورش کنم وتست بزنم لطفا راهنماییم کنید هر نکته ای هم درمورد کنکور دارید بگید ممنووووون 

عزیزم. مرور. فقط. باتست. اول. از درس دیروز خوندی. چندتا است. بزن. تا مطمعن. شی بلدی. دوباره نخونی. تکراری. وگرنه این. حس دوباره خوندن همیشه باهاته.

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
عزیزم. مرور. فقط. باتست. اول. از درس دیروز خوندی. چندتا است. بزن. تا مطمعن. شی بلدی. دوباره نخونی. ت ...

خیلی‌ممنون گلم ولی همین تحلیل کردن تستا برام خیلی وقت میبره اما به دردم میخوره ها اما نمیرسم طبق برنامم پیش برم و هردرسی که تو برنامم گفته رو مرور کنم یعنی تست یه درسم طول میکشه به درس بعدی نمیرسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی‌ممنون گلم ولی همین تحلیل کردن تستا برام خیلی وقت میبره اما به دردم میخوره ها اما نمیرسم طبق برن ...

عزیزم تست مروری. نباید. تعدادش زیاد. باشه نهایتش۵تا  این. فقط جهت. اطمینان از یادگیریه که دوباره نخونیم. مطلبو. وگرنه. ذهن ما. یجوریه. میگه. برو. دوباره بخون

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
عزیزم تست مروری. نباید. تعدادش زیاد. باشه نهایتش۵تا  این. فقط جهت. اطمینان از یادگیریه که دوبار ...

۵ تا که خیلی کمه مثلا درسا حفظی کلی مطلب حفظی داره که اگه من ۵تا تست بزنم شاید یه مبحثشو در بر بگیره و نمیتونم بفهمم بقیه مطلبو یادمه یا نه

۵ تا که خیلی کمه مثلا درسا حفظی کلی مطلب حفظی داره که اگه من ۵تا تست بزنم شاید یه مبحثشو در بر بگیره ...

عزیزم منظورم. از هر. مبحث ۵تاست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز