2777
2789

واسه پرولاکتین؟ 

آره خواهرم میخورد فک کنم یه اسم دیگه هم داره

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سلام عزیزم من سه دوره ۸ دونه ای استفاده کردم.

همون مقداری که دکترتون تجویز کرده مصرف کنین. بیش از حدش حتما ضرر داره. من خودم واقعا با این قرص مشکل دارم ‌و سه بار استفاده و هربار یبوست خیلی بدی گرفتم. و اینبار که دکتر رفتم گفت اصلا نیازی نبوده کابرگولین استفاده کنی چون کم کاری خیلب خفیف تیرویید دارم پرولاکتینم بالا میرفته و با مصرف لووتیروکسین پرولاکتینمم تنظیم میشه

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من سه دوره ۸ دونه ای استفاده کردم. همون مقداری که دکترتون تجویز کرده مصرف کنین. بیش از ح ...

من تیروییدم نرمال بود ولی پرواکتین بالا میگن بخاطر استرسه

من تیروییدم نرمال بود ولی پرواکتین بالا میگن بخاطر استرسه

خداروشکر. بله دقیقا منم بشدت استرسی هستم. مدام گل گاو زبون استفاده کن خیلی خوبه ریلکست میکنه ولی اگه اقدام بارداری هستی استفاده نکن.

قرصتونم بیشتر از اونی که دکتر داده استفاده نکنین خودتون میتونید برید آزمایشگاه و آزمایش پرولاکتین بدید من خودم سالی یبار انجام میدم نیازی به نسخه دکتر که ندارین. برید انجام بدید و اگه نتیجه خوب بود دیگه دارو نخورید

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

عوارضش خیلی بده 

من خیلی اذیت می شدم

اخر سر کلا رفتم طب سنتی و هم بیماریم هم عوارض دارو رو برطرف کردم

در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
عوارضش خیلی بده  من خیلی اذیت می شدم اخر سر کلا رفتم طب سنتی و هم بیماریم هم عوارض دارو رو بر ...

طب سنتیو کسی معرفی کرد بهتون؟بمن معرفی میکنید ؟کرمانشاهم 

طب سنتیو کسی معرفی کرد بهتون؟بمن معرفی میکنید ؟کرمانشاهم 

سلام

بله

استاد مهدوی قم هستن

هم ویزییت حضوری دارن

هم مجازی

این شماره نوبت دهی هست

09388815710

در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام