2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ١٣ سالته.

جَو گير نشو، ممكنه لفظ جَو گيري بد جا افتاده باشه اما خب واقعا جَو گير شدي.

البته طبيعيه.

از من به تو نصيحت از الان تا يه سني ممكنه عاشق صد نفر بشي، شما الان برو يه سريال كره ببين عاشق نقش اول مردش ميشي.

ميخوام بگم به خاطر سنته.

جدي نگير و بشين درستُ بخون.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
عزيزم ١٣ سالته. جَو گير نشو، ممكنه لفظ جَو گيري بد جا افتاده باشه اما خب واقعا جَو گير شدي. البته ...

واقعا یه زمونی هر فیلمی میدیدیم عاشق پسره میشدیم الان که ۲۰ سالم شده حسمو گم کردم😐😂نمیدونم چرا عاشق هیشکی نمیشم

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔

خخعلی کوچولوییییی😁

این عشقا اصن ۴ روز دیگه برات میشن خاطرات خنده دار و تباه😐😁 هر چه زودتر فراموشش کنی سنگین تری🤣

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

وای وای من یادمه ۱۳ سالم بود با دوستم داشتیم از کلاس زبان میومدیم چیپس میخوردیم یه مرده نگامون کردن گفت به منم بدید ما داشیتیم از ترس سکته میزدیم فرار کردیم😂😂😂حالا تو تو۱۳ سالگی عاشق شدی😂😂😂