2821
2789
عنوان

تولد پسرمه

255 بازدید | 21 پست

دوستان خوبم تولد پسرمه می خوام کیک بپزم و با خامه تزیین کنم .لطفا تجربتون رو دراختیارم بزارید. سپاسگزارم 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

اول اینکه مبارررک باشه🥳💕

برای کیک هم کیک اسفنجی درست کن بینشو خامه کشی کن میتونی برا جذابتر شدن داهل خامه یکم رنگ خوراکی آبی بریزی که پسرونه شه بعد میتونی ژله بلوبری هم درست کنی تم آبی بکن بنظرم😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خامه مارک کولاک بگیر موقع هم زدن میریزی تو یه ظرف استیل و زیرش یه ظرف بزرگتر پر یخ میزاری خامه رو خوب بزن همشم از یا جهت بزن تا وقتی پف کنه و ظرفو ک برمیگردونی از ظرف نریزه

حتی خامه صورتی رو من اینجوری خامه کیک کردم منتها زود آب میشد اوت کمی پودر ژلاتین و پودر خامه یه دفه دیگه زدم اکنم خوب شد 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

حالا جدی من برای تولد پودر کیک آماده شکلاتی گرفتم با شکلات نوتلا و خامه صبحانه شکلاتی موز و گردو بینش گذاشتم روش هم با شکلات بن ماری تزئین کردم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
اول اینکه مبارررک باشه🥳💕 برای کیک هم کیک اسفنجی درست کن بینشو خامه کشی کن میتونی برا جذابتر شدن د ...

خامه قنادی خریدم .اما استفاده نکردم تا الان نمی دونم چیکار کنم

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
برو تاپیکای ملکه_خانم رو بخون. 

ممنون خانم گلی 

خامه قنادی خریدم .اما استفاده نکردم تا الان نمی دونم چیکار کنم

ببین موقعی که از یخچال یا فریزر درش اوردی باید چند دقیقه تا زمانی که فرم بگیره و جای پره های همزن روش بمونه هم بزنی بعد میتونی همونجوری ساده لا به لای لایه های کیک بکشی یا مثلا برای خوشگل تر شدن وقتی خامه فرم گرفت یکی دو قطره رنگ خوراکی بزنی

اول اینکه مبارررک باشه🥳💕 برای کیک هم کیک اسفنجی درست کن بینشو خامه کشی کن میتونی برا جذابتر شدن د ...

ممنون عزیزم

عزیزم  نمبخواد خامه کشی کنی .‌یه کیک ساده درست کن  .‌روشو با این کرمی که میگم تزیین کن خیلی خوب میشه .

یه مقدار شکلات تخته ای آب کن  روی حرارت  .بعد یک پاکت خامه صبحانه و یه کره خیلی کوچیک اضاف کن  هم بزن و سریع بریز روی کیک . روشم با گردو و پودر نارگیل تزیین کن

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...