2777
2789

اتفاق برعكس جهش پيدا كرده وحشي شده😩

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله که همینطوره

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم

پس چرا روز به روز بیمارا و کشته ها بیشتر میشن😐 دوستت تو کدوم بیمارستانه من میخوام برم اونجا که ویروسا ضعیفن😑

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
پس چرا روز به روز بیمارا و کشته ها بیشتر میشن😐 دوستت تو کدوم بیمارستانه من میخوام برم اونجا که ویرو ...

خوده دوستم نیست.یکی ازاشناهاشه.دقیق نپرسیدم کدوم بیمارستان.ماماندوستم مریض بودبهش زنگ زدم حالشوبپرسم تعریف کرد.

نگووووووو..واقعا.؟؟خدایاپس کی قراره تموم بشه. تواینستادیدم بیمارستان فرقانی قموبخش کرونایشوجمع کردن ...

مگه آمارو نميبيني چقدر زياده😩

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....