2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزدارن؟چجوری تحمل میکنن؟تهران دکتررفتن؟

هر ماه میگیره میرن دوباره کهیر میزنه 

اره تحت نظر پزشکه کامل 

- جز آغوشش برایم دعایی نکن... ❤️ دعا کن روزای سختم بگذره💚 منم برات آرزوی خوب میکنم💚💚
فقط هیدروکسی زین؟باهمین خوب شدین؟؟

بله، چون من مقطعی مبتلا شده بودم. برای درمان سینوزیت بهم یه دارو داده بودن، حالت تشنج بهم داد، برای درمان اون رفتم دکتر، هیچی متوجه نشد، گفت از اعصابته، فلوکستین بهم داد، چند روز فلوکستین خوردم، شروع به کهیر زدن کردم، با وجود قطع دارو تا چند ماه کهیر ادامه داشت 😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

کلا حساسیت درمانش مقطعیه یعنی یه تایمی خوب میشی دوباره بدن تحریک میشه با کم خوابی اعصاب خوردی گرد و خاک عطر و غیره و باز حساسیت شروع میشه

این قرص ها هم باید مرتب خورده بشه یعنی روزانه نه اینکه یه روز بخوری دو روز نخوری یعنی قبل شروع کهیر باید روزانه خورد بعد چند ماه یواش یواش از سر طرف میفته البته قرص تلفست هم خوبه ولی همه خواب آورن

بعضی کهیرا عصبی هستن بعضیا فشهری هستن مثل جای کش لباس بعضی در اثر مواد الرژن هستن... باید ببینی کی کهیر میزنه علت رو بفهمی. خیلی سخته پوست در اثر خارش ملتهب میشه جلش میمونه ..... باید چند ماه دارو بخوره

چجوری خوب شدین؟چه مدت داشتین؟

مشخصه مادرتون به چه چیزی حساسیت داره یا نوعش چطوریه؟

من به تحرک ،استرس،گرما یا سرما حساسیت داشتم.فکر کنم حدود 3یا 4 سال،داروهایی که اون مدت میخوردم روش تاثیر نداشت توی آزمایش هم نشون نمیداد که به چه چیزی حساسیت دارم میگفتن خودش میاد و بعد از مدتی درمان میشه.بعد از مدتی کمتر شد و تقریبا از بین رفت ولی دوباره بعد از مدتها اینجور شدم،پیش یه دکتر پوست رفتم (خدا خیرش بده فکر کنم دیگه رفت تهران ) بهم دوتا دارو داد که قبلا یادم نمیاد مصرفشون کرده باشم.اینارو که خوردم نمیدونم تاثیر اینا بود یا اینکه خودش یکدفعه خوب شد،ولی از وقتی این دوتا قرص رو خوردم خداروشکر تاثیر فوق العاده ای داشت و خوب شدم. یکی "هیدورکسی زین " بود که دکتر گفت خواب آوری داره و یکی هم که خیلی خیلی ازش راضی بودم "لوراتادین 10" بود که اگر میخوردم اینو دیگه اثرش پیدا نمیشد یا از بین نمیرفت. از "لوراتادین 10" راضی تر بودم و خواب آوری هم نداشت

پسر،کاربری قبلیم "ژنرال هموسو "
مشخصه مادرتون به چه چیزی حساسیت داره یا نوعش چطوریه؟ من به تحرک ،استرس،گرما یا سرما حساسیت داشتم.فک ...

البته لطفا بدون نظر دکتر این داروها مصرف نشه،ممکنه خدایی نکرده عوارضی داشته باشه،اگر مدت کمی هست اینطور شده شاید خود بخود خوب بشن،معمولا خودبخود خوب میشن

پسر،کاربری قبلیم "ژنرال هموسو "