2821
2789
عنوان

اسلیم معده

274 بازدید | 20 پست

کسی میدونه هزینه بای پس معده چنده؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نکنید این کارو خیلی خطرناکه

میدونم مضراتشو هزینشو میخام بدونم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بابا برین ورزش کنید جلو خوردنتونو بگیرین چرا تو کاره خدا دست میبرین اخه

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃
جدی

خطر داره ولی ریسکه دیگه خواهرم انجام داد از۱۳۷کیلو الان بعداز گذشت۷ماه شدم۹۲کیلو

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خطر داره ولی ریسکه دیگه خواهرم انجام داد از۱۳۷کیلو الان بعداز گذشت۷ماه شدم۹۲کیلو

من ۹۰ کیلوام میخام به ۵۰ ۴۰ برسم

چند داد همون زمان؟

ای بابا وزنم خیلی بالاست  مبخواستم بای پس انجام بدم

هر جراحی ک انجام بدی امکان مرگ رو داره یچیز کاملا طبیعیه

ن اصلن رژیم بگیر .اوکی میشه  خالم متخصص زنان بود با همین عمل عمرشو داد ب شما😔

خدا رحمتشون کنه منم موردی ک به مرگ منجر شده دیدم 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قلیه ماهی

222atiyehhh | 12 دقیقه پیش

ناراحتم

pickmegirl | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز