2777
2789

اسباب بازی نخر دعوا میشه بینشون

لباس بخر یا پول بده

یا اگه میخوای هزینه کنی

میتونی یه چیز کوچیک بگیری پولم بدی

چون بچه به دست نگاه میکنه

با پول که خوشحال نمیشه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه تنوع زیاده توو اسباب بازی ادم گیج میشه .میخواستم ۲تا خرس با ۲ رنگ بگیرم نمیدونم بد نیست

اخه میدونی چه رنگایی دوس دارن؟ من یبار واسه یه بچه ۵ساله خریده بودم نخاست گف من زرد دوس دارم من ابی خریده بودم

برای دختر عروسک بگیر برای پسر ماشین

اگه باهاشون صمیمی هستی و خونه شون رفتی خودت میدونی چه اسباب بازی هایی دارن یا ندارن

برای پسرا ماشینای بزرگ هست پلاستیکین باطری یا چیزی نمیخورن اما به خاطر اینکه بزرگن پسر بچه ها دوست دارن

برای دختر ها هم لوازم آشپز خونه و لوازم عروسکش هست من برای برادر زاده هام میخرم خیلی خوششون میاد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
برای دختر عروسک بگیر برای پسر ماشین اگه باهاشون صمیمی هستی و خونه شون رفتی خودت میدونی چه اسباب باز ...

مرسی ولی اینا انننقققد اسباب بازی و لباس دارن ک..انواع ماشینای کنترلی از اون بچه لاکچری هان😉

خدایا شُکرت❤🧿
اخه میدونی چه رنگایی دوس دارن؟ من یبار واسه یه بچه ۵ساله خریده بودم نخاست گف من زرد دوس دارم من ابی ...

حالا گفتم میگیرم دیگه اون مشکل خودشونه چون خدا اندازه اسباب بازی دارن

خدایا شُکرت❤🧿
 مرسی ولی اینا انننقققد اسباب بازی و لباس دارن ک..انواع ماشینای کنترلی از اون بچه لاکچری هان😉

خب الان همه ی بچه ها لاکچرین😜😜 ولی معمولا بچه ها از چیزای ساده خوششون میاد و بزرگی کادو خیلی چششونو میگیره

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خب الان همه ی بچه ها لاکچرین😜😜 ولی معمولا بچه ها از چیزای ساده خوششون میاد و بزرگی کادو خیلی چششون ...

اینا از اون کار بلدان ماشین شارژی هرکدوم ۲ رنگ‌دارن و ... گودزیلان😄

خدایا شُکرت❤🧿
جدی ضایع نیست؟باهاشون رو در وایستی داریم

ن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
جدی ضایع نیست؟باهاشون رو در وایستی داریم

من که فقط دوست دارم کادو پول بدن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍