2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 41 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5532232/یکم-خنده

ی سر ب تاپیکم بزن عروسکم 

امیدوارم خنده رو لبای قشنگت بیاد🙃💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بعضی وقتا خواستگار میاد خانواده ها ب دخترشکن نمیگن مبادا دختره درسش نخونه فکرش درگیر شه این نامر ...

۱۸ سالمه(هیچ امیدی به آیندم ندارم)

ولی خیلیییی تلاش کردم ول کنم نمیشه

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓
۱۸ سالمه(هیچ امیدی به آیندم ندارم) ولی خیلیییی تلاش کردم ول کنم نمیشه

حستو درک میکنم این افکار احتمال داره تا سال ها باهات همراه باشه مثل من که دیگه کسی نظرمو جلب نمیکنه .چون همشهری هستی بگرد ببین اشنایی دوستی ازش خبر داره کم کم بهش نزدیک شو چون اونم دوست داره احتمالش هس دوباره برگرده تلاشتو کن که یه عمر حسرت نخوری

براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران. شکیبا باشیم... 💖🦄
نه نمیبینمش🥺

پس از کجا ازش خبر داری ؟

اگ میدونی مامانت باهات مخالفت نمیکنه بهش بگو 

شاید حرفی زد ک قانع ات کرد بهتر از اینه ک تو دلت بمونه 😥

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
حستو درک میکنم این افکار احتمال داره تا سال ها باهات همراه باشه مثل من که دیگه کسی نظرمو جلب نمیکنه ...

دقیقا 

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
حستو درک میکنم این افکار احتمال داره تا سال ها باهات همراه باشه مثل من که دیگه کسی نظرمو جلب نمیکنه ...

آره دارم تمام تلاشمو میکنم ولی میگن این عشق زود گذره

کسی درکم نمیکنه😭

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓

اسی اگ میدونی ادم خوبیه و فرد مناسبیه 

سعی کن این حس درونی ک داری یا کورش کنی با منطق و قبول کنی یا ازش خبر بگیر و بهش نزدیک شو و غیر مستقیم بفهمونک دوسش داری 

آره دارم تمام تلاشمو میکنم ولی میگن این عشق زود گذره کسی درکم نمیکنه😭

من میفهممت🥺🥺😭😔

[QUOTE=167867691]پس از کجا ازش خبر داری ؟ اگ میدونی مامانت باهات مخالفت نمیکنه بهش بگو  شاید حرفی زد ک قانع ات کنه

از طریق خالم آخه همکاره برادرشوهرشه

به خالم گفتم ولی گفتم به مامانم نگه تا یکم فک کنم راجبش

من میفهممت🥺🥺😭😔

مرسی که درکم میکنب😭

آره دارم تمام تلاشمو میکنم ولی میگن این عشق زود گذره کسی درکم نمیکنه😭

مگه به خودت اعتماد نداری .مگه از حست مطمئن نیستی . قبلش به تمام خصوصیاتش فکر کن به همه شرایطش اگه مشکلی نداشتی با اخلاق خصوصیاتش برو دنبالش .اینم بگم نداشتن خونه ملاک نیس که خانوادت به این دلیل رد کردن الان با این وضعیت بد اقتصادی خیلی سخت میشه خونه خرید 

براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران. شکیبا باشیم... 💖🦄
[QUOTE=167867691]پس از کجا ازش خبر داری ؟ اگ میدونی مامانت باهات مخالفت نمیکنه بهش بگو  شاید حر ...

چ خوب پس خیلی هم بی خبر نیستی 

میتونی ی جوری ببینش یا تو معرض دیدش قرار بگیری 

چون اگ بخوادت هنوز و تو رو ببینه و تو هم جوری رفتار کنی ک متوجه بشه دوسش داری احتمالش زیاده  ک دوباره بیاد