2777
2789
عنوان

عشق

236 بازدید | 41 پست

سلام دوستان

حالم بده لطفا کمک کنین

من یه خواستگار داشتم ۲ سال پیش مامانم اینا بهش جواب رد دادن .اما من عاشقشمممم به شدت.با اینکه ۲ سال میگزره اما حسرت میکشم اون هنوز مجرده

ولی من بشدت میخوامششش نمیدونم چیکار کنم؟

به مامانم بگم یا نه؟؟

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر میخادت؟

فامیل یا غریبه؟

چرا جواب رد دادن؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
پسر میخادت؟ فامیل یا غریبه؟ چرا جواب رد دادن؟

نمیدونم ولی چند با پا پیش گذاشتن

همشهری

بخاطر اینکه خونه نداره😒

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓
اول باید خودتو جر میدادی ک مخالفت نکنن الانم دیگه دوسال گذشته اون نیومده پس ولش بعدشم حتما دلیلی داش ...

حسمو نسبت بهش چیکار کنم آخه

من خبر نداشتم ک اومده بعد فهمیدم

نمیدونم ولی چند با پا پیش گذاشتن همشهری بخاطر اینکه خونه نداره😒

آخی عزیزم 🤕🥺درکت میکنم 

خب دسترسی بهش داری؟

مثلا میبینیش ؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
آخی  یعنی از اون بهتر تو زندگیت نیومده؟ اونم تو رو میخواد؟

هیشکی واسه من اون نمیشه ک

حسمو نسبت بهش چیکار کنم آخه من خبر نداشتم ک اومده بعد فهمیدم

اره بعضی وقتا خواستگار میاد خانواده ها ب دخترشکن نمیگن مبادا دختره درسش نخونه فکرش درگیر شه این نامردیه و انصاف نیس اما دیگه گذشت توام بگذر و زندگی کن چن سالته الان درس میخونی؟

آخی عزیزم 🤕🥺درکت میکنم  خب دسترسی بهش داری؟ مثلا میبینیش ؟

نه نمیبینمش🥺