2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخلاق عجیبی داره تو بخوای باهاش سرد بشی اون خیییییلی سرد تر میشه

مقاوت کن عزیزم

اگه یه مدت از رابطه محرومش کنی قطعا به دست و پات میفته

کلا باهاش بداخلاق شو

اجازه نده دوباره جرات کنه از این بلاها سرت بیاره

مامان آراد و ماهان😍
چرا همش ما زنا باید کوتاه بیایم ظلم تا کجاااااا بخدا دیگه خسته شدم صبرم حدی داره تو عقدمم خیانت کرد ...

وقتی توو عقدبهت خیانت کرد چرا ادامه دادی؟؟

این اگر تووعقد بمن خیانت میکرد همون لحظه جدا میشدم ویا الانم اگر پای بچه درمیان نبود صددرصد جداشده بودم من بخاطر روحیه دخترم که درسن کم آسیب نبینه نه باهاش دعوا میکنم نه کاری دارم رهاش کردم بحال خودش وبخاطر خودم موندم اماتصمیم نهاییم طلاقِ.

الانم همسرت خیلی ببخشید غلط کرده بهت گفته یابمون یابرو پی کارت مگه ازپشت بوته پیدا کرده شمارو ببخشید اینومیگم برین هیکلش مرتیکه آشغالو بهش بها نده بگو خیانت میکنی پررو پررو طلبکارم هستی مشکلی نیست منم میرم پی کارم اماحق نداری بمن دست بزنی 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
خیلی سختمه دلم میخواد بمیرم

منم همینطور ،،ولی نه بخاطر خیانت یه آدم احمق 

می‌خوام بمیرم چون هیچ امید وانگیزه ای به زندگی ندارم

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
مقاوت کن عزیزم اگه یه مدت از رابطه محرومش کنی قطعا به دست و پات میفته کلا باهاش بداخلاق شو اجازه ...

ی بار گفتم نمیذارم دست بهم بزنی گفت من محتاجت نیستم 

درضمن با زنای دیگه رابطه برقرار میکنه و سهم من فقط عفونتای زنانست😔😔😔😭

اخلاق عجیبی داره تو بخوای باهاش سرد بشی اون خیییییلی سرد تر میشه

عزیزم اون سرد میشه چون پشتش به لاشی های خیابونی گرمِ اگر یک مرد دلگرم نباشه هرگز به زنش پشت نمیکنه برعکس التماسشم میکنه . پس دلت برای خودت بسوزه که جوونیت داره به باد میره.

ببخشید دوستان جمله ای ک گفتم بی ادبی بود اما بینهایت عصبی شدم چون درد خیانت کشیدم میفهمم استارتر چی میکشه . خدا لعنتشون کنه چه اون زنی که وارد زندگی یک مردمتاهل میشه چه اون مردی که تعهد حالییش نیست

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
ی بار گفتم نمیذارم دست بهم بزنی گفت من محتاجت نیستم  درضمن با زنای دیگه رابطه برقرار میکنه و س ...

چقدر بیشرفههه😡😡😡

مهرتو بذار اجرا و جدا شو

بهترین راه فقط همینه

مامان آراد و ماهان😍
نمیتونم شاید باورتون نشه باتماممممم بدی ها هنوز اگه برگرده و سربراه بشه دوسش دارم زندگی مو دوس دارم& ...

😑

عزیزم ایشون دیگه سر به راه نمیشه

چرا دوستش داری؟؟

مامان آراد و ماهان😍