2777
2789
عنوان

مقعد😩

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 34 پست
الان تاپیکت رو میترکونن 😂😂😂😂😂

🤣

😍عاشق شغل آینده م هستم. رشته ام پزشکیه💛ایشالا هر کی آرزو داره . و تلاش میکنه بهش برسه. 😎👍تو فامیل هر کی جایی ش درد میگیره از من می پرسه باید چیکار کنم😂😂😂بابا من هنوز ترم چهارم هستم. باور کنید فقط میتونم بوسش کنم خوب شه😘😂😘 
واقعا ببخشیداینجامیپرسم،بچه ها بالای هرتاپیک مثلا مینویسه۱۰۰تابازدید،حالا ازکجا

100 نفر این تاپیک رو دیدن 

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یعنی فکر کردی ما قیچی به دست، میایم میچینیمش    

🤣🤣🤣🤣🤣

😍عاشق شغل آینده م هستم. رشته ام پزشکیه💛ایشالا هر کی آرزو داره . و تلاش میکنه بهش برسه. 😎👍تو فامیل هر کی جایی ش درد میگیره از من می پرسه باید چیکار کنم😂😂😂بابا من هنوز ترم چهارم هستم. باور کنید فقط میتونم بوسش کنم خوب شه😘😂😘 
😭😭😭منم باید عمل کنم.  اما درد ندارم الان.  شوهرم میگه ..... میگم نه میترسم دوباره درد ب ...

عملش راحته من هیچی نفهمیدم.من یه مدت رژیم میگیرم چون کم میخورم ۳یا۴روز یه باردستشویی میرم احتمالا ب خاطرهمین یبوست میشمو زخم میشه

100 نفر این تاپیک رو دیدن 

حالا میخواستم بدونم ازکجابفهمم مثلا اون صدتاکدوم کاربرا بودن؟بایدبرم توچه قسمتی؟

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
عملش راحته من هیچی نفهمیدم.من یه مدت رژیم میگیرم چون کم میخورم ۳یا۴روز یه باردستشویی میرم احتمالا ب ...

اب زیاد بخور  روغن زیتون با کاهو سالاد..  پیاده روی کن من شقاق داشتم الان زخمش چند ساله خوب شدهاما بواسیر دارم چند تا. باید عمل کنم. لیزر کردی؟ هزینشو میگی

اب زیاد بخور  روغن زیتون با کاهو  پیاده روی کن من شقاق داشتم الان زخمش چند ساله خوب شدهاما ...

رومم نمیشه به شوهرم زخمونشون بدم.خیلی ناراحتم.دوس ندارم ببینه ک من مریض شدم