2777
2789
عنوان

رفتار برادر

135 بازدید | 17 پست

دوستان من ۲۲ سالمه و یک برادر ۳۱ ساله دارم بعد برادر من کلا خیلی یوقتایی با ادم واقعا بد رفتار میکنه

منم چند موردش رو قبلا تایپیک زده بودم ، چون واقعا کسی رو ندارم بهش میگفتم و به خاطر همین اینجا تایپیک زدم .

کلا یوقتایی در مورد هیکل و صورت من مثلا تیکه انداخته بهم ، که خب منم واقعا از حرفاش ناراحت میشدم.

حالا مثلا یکبار هم من یه لاک صورتی رنگ زده بودم بعد برگشت به من گفت ؛ اه اه این چه لاکیه که زدی حالم بهم خورد.

به نظر شما واقعا من چه رفتاری باید با همچین ادمی داشته باشم ؟؟؟

بش بگو خاک توسرت ۳۱ سالته قد بچه ۳ ساله نمیفهمی نظربیخود ندی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید نظرشو گفته تو هم بخند بگو پس چه لاکی بزنم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
داداش منم راجب همه چیز نظر میداد اما من ناراحت نمیشدم اصلا 

اخه ممکنه مثلا دیگران در مورد یه چیزایی نظر بدن 

اما اگه به حالت توهین امیز نظرشون رو بگن 

خب این خیلی بده دیگه

از اونجا که دوتاتون بزرگ شدین رفتارتون زشته این رفتارا برا بچه هاست .تنها کاری که میکنی برات مهم نبا ...

ببخشید خب منکه اصلا حرفی به اون نمیزنم 

اون برمیگرده به یه حالت کوبنده در مورد یه چیزی نظر میده 

رفتار منکه زشتی نداره دیگه

خب شما ناراحت نمیشین از رفتاراش ؟؟

خیلی.تازه من متاهلم بچه هم دارم.اهل لاک و اینا نیستم اما یبار ک رفته بودیم مسافرت ناخون مصنوعی گذاشتم.جلو جمع(خونواده همسرم)گفت وای حالم از ناخونات بهم میخوره!!!!!!این ی نمونش بود.دلم میشکنه .اما چی بگم بهش.وقتی توی این سن و سال خودش عقلش نمیرسه با حرف من درست میشه؟

خیلی.تازه من متاهلم بچه هم دارم.اهل لاک و اینا نیستم اما یبار ک رفته بودیم مسافرت ناخون مصنوعی گذاشت ...

پس برادر شما هم رفتارش مثل برادره منه 

باز خوبه که شما خیلی حساس نمیشین👌

پس برادر شما هم رفتارش مثل برادره منه  باز خوبه که شما خیلی حساس نمیشین👌

حساس ک هستم عزیزم.ولی نزدیک ۴۰ سالشه.خیلی حرص میخورم اما نمیتونم مثل اون رفتار کنم و چیزی بگم ک ناراحت شه چون در اون صورت میشم یکی مثه اون.