2777
2789
عنوان

حسود نباشیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 52 پست
دقیقا موافقم. جالبترش اینه که کسیم بهشون نمیگه حسادت نکنید همه میان همدردی میکنن.

خب اگه یکی بگه حسودی نکن همینجا زنده زنده خورده میشه 😂😂😂

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
اول خودشو هرکار بکنه ب طرف مقابل هم حتما اسیب وارد میشه

نه عزیزم الان اینکه مثلا طرف جاریش یه لباس خوب پوشیده.یا طرف یه ماشین خوب خریده.چمیدونم یه ازدواج خوب کرده یکی بش حسادت میکنه ،چه ضرری به طرف میخوره؟فقط اونه که داره خود خوری میکنه و خودشو نابود میکنه🤷🏻‍♀️

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما تصوری ک از جهنم داریم اینطوریه ک خروار خروار هیزم میارن اتیش میزنن مارو با سر میندازن ته دره پر دود و اتیش

در صورتی ک جهنم اتشه  درونه خوده انسانه 

آتشِ کبرِ آتش حسده آتشِ نخوتِ آتشِ ظلمه

و تا زمانی ک خودمون ب خودمون رحم نکنیم

بشر ۱ روز آرام نخواهد داشت 

نه عزیزم الان اینکه مثلا طرف جاریش یه لباس خوب پوشیده.یا طرف یه ماشین خوب خریده.چمیدونم یه ازدواج خو ...

ببین من حسود نیستم اتفاقا مهربونم جاریم خیلی حسوده با رفتاراش دلمو شکونده 

پس ب طرفشم ضربه میزنه 

اخه عادتم یکی عکسشو عوض میکنه سزیع انگشتم میره روش باز میکنه از بس مهربونم و دلسوز ولی با بی احترامی ...

عکسشو ببینی چی میشه؟؟!!!خدایی چجوری یه نفرو انقد برا خودتون گنده میکنین🤔😑

دقیقا میگن حق داری

بیشترترترتر از همه از کسایی بدم میاد که به خانومای باردار حسادت میکنن.ظاهرا تعدادشونم خیلی زیاده.

میگن من یه ساله اقدامم هرکی بچه میاره ۳روز گریه میکنم ولی حسود نیستم🙄🙄🙄🙄

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
ببین من حسود نیستم اتفاقا مهربونم جاریم خیلی حسوده با رفتاراش دلمو شکونده  پس ب طرفشم ضربه میز ...

چقدر از مهربونی خودتون و حسادت جاریتون مطمئن هستین، همین شک میاره

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
ببین من حسود نیستم اتفاقا مهربونم جاریم خیلی حسوده با رفتاراش دلمو شکونده  پس ب طرفشم ضربه میز ...

چرا فک میکنیم همیشه طرف مقابلمون بده؟چرا یه بارم به رفتار خودمون فکر نمیکنیم؟که چی باعث شده اونجوری برخورد کنه

ما تصوری ک از جهنم داریم اینطوریه ک خروار خروار هیزم میارن اتیش میزنن مارو با سر میندازن ته دره پر د ...

به اینای که گفتی کار ندارم 

اما خدایی جهنم با صفا تره 

همه رفیقا جمع ان تنها نیستیم 😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
بیشترترترتر از همه از کسایی بدم میاد که به خانومای باردار حسادت میکنن.ظاهرا تعدادشونم خیلی زیاده. & ...

اره دقیقا من رفته بودم پیش خیاط بعد خیاط باردار بود بچه ی اولش یک سالش بود بعد میگفت ناخواسته شده و این حرفا

بعد ی خانم مسن گفت قربون خدا برم تو نمیخوای همینجور داره بهت بچه میده منکه هی دستم زیر اسمونه بهم یکی هم نمیده و یه جور بدی

خیلی ناراحت شدم خیلی 

چرا ما حرفامونو نمیفهمیم و میزنیم