2777
2789

بعد کات  داره هرروز دختر فالو میکنه😔یاد آشناییمون میفتم چون از همون اینستای لعنتی بود😑فکر میکنم داره ب اونام همونجور ک ب من پیام داد پیام میده خیلی حس بدیه😢

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همکار باشن و واسه حمایت و اینچیزا باشه اشکالی داره؟؟؟

ن اشکالی نداره بیشتر باید دید رابطه و رفتارشون باهم چجوری تا فالو کردن و نکردن الان شوهر من هم همکارای سابقشو حتی فالو داره هم فامیلاش ولی موقع حرف زدن باهاشون فعل جمع استفاده میکنه بد همکارای سابقشم بجز همون فالو کردن کاری نداره بجز یکیشون ک خانم مسنیه و دنبال کار بوده یه پیام دادن خودش اصن برام تعزیف کرد با فامیلاشم فقط تو جمعا و دید و بازدیدا همچی تو چارچوبه به نظرم منم مشکلی ندارم برا همین

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
وقتی سنت و‌مدرنیته با هم قاطی میشه ، همچین معجونی در میاد!!!  وقتی شما اونقدر ازاد و بازی ...

این چجور قضاوتیه واقن💔کی گفته من اونقد آزاد و بازم و فلان واقعا ک لحنتم اصلا قشنگ نبود💔

ن اصلا اوکی نیس  فک کن من عشقم بعد ک رل زدیم اینستاشو پاکید گفتم نمیخوام چشمم ب نامحرم بیفته

خب اینم وقتی رل بودیم از این  حرفا زد من گفتم نه لازم  نیس پاک کنی(فاز روشنفکری)😥

برا منم همینطور ولی من حرص میخورم😭

من  اوایل رابطمون خیلی حرص میخوردم چون مغازه کیف و کفش فروشی زنونه داره ، بعد بیخیال شدم خودشم میاد ی چیزایی تعریف میکنه شاخ در میارم ، بعدم میبینم ک خیلی جدی و اخمو و رو نمیده 

دلم تنگه پرتقال من ...🍊🍊
ربطی نداره. من یه پسر دیدم تو اینستا بیشتر فالووراش پسر بودن نگو پسره گی بود در کل ربطی نداره به ای ...

کی ؟؟؟نکنه بک😂اخه بک فقط دوتا دختر فالو کرده اونم به خاطر اینکه همکار بودن و فیلم بازی کردن باهم همین بقیه همه مردن