2777
2789
عنوان

رنگ خدایی

90 بازدید | 4 پست

چرا بحث میکنی تایپیک رو میبندی واقعا که 

آدرس دادم برو بخون تو قرآن 

اینجا دختر های 17     18     19     ساله هم هستن کاری ندارم درست یا غلطه بودنشون 

ولی هر کس حق نداره که کارهای حرام رو بانام خدا رواج بده زنا انواع مختلف داره یکیش هم زنای زبانه که حرف زدن و شوخی با نامحرم هست حالا خوشتون میاد به کنار نیا فضا رو معنوی کنی .البته آخرالزمان شده و جای بحث نیست.و من از دین دفاع کردم والا هر کس در قبر خودش میخوابه .و چه کسی دوست داره با قوانین قرآن محدود بشه 

روز خوش

هر کس یه عقیده داره 

روز خوش

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

من فکر کردم میخواین بگین خدا چه رنگیه؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چیشده

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
2790
2778
2791
2779
2792