2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم.من سزارین کردم.بی حسی .خیلی خوب بود.خوب بعد از بی حسی درد داشتن کاملا طبیعیه بلاخره شکم پاره شده دیگه.ولی خب قابل تحمله .مرتب هم شیاف و مسکن میزنن بهت دردات کمتر میشن.ان شالله بعد از ۱۰ روزم دردات خیلی کمتر هم میشه😄

خب دو سه روزه اول سخته 

بالاخره شکمت اندازه 10 سانت و 7 لایه برش خورده 

انتظار نداری ک راحت بلتد شی و راه بری و دراز بکشی 

ولی قابل تحمله 

شیاف و مسکن میزنن

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان یه عده میان میگن عین اب خوردن سز شدیم و تموم شد ۱۰ بار هم زایمان کنیم باز سزارین ولی من میگم خیلی سخته و من حاضر نیستم دوباره تجربش کنم در ضمن بیمارستان خوب دکتر خوب و بخیه لیزری بودم نگین جای بد رفتی🚶‍♀️🚶‍♀️

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

عمل سنگینیه

ولی اول به خاطر مادر شدن تحملت خود بخود میره بالا و شاید از یه عمل آپاندیس اقایون برات راحت تر باشه

و دوم اینکه اگه دو سه هفته آخر بارداری خوب خودت رو تقویت کنی و گوشت قرمز مخصوصا کباب بیشتر بخوری خیلی راحت تر میشه

شیاف و مسکن هم که  خیلی لازمه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

،😰😰

باور کن، فیبروم داشتم، عین سزارین شکممو از این سر تا اون سر پاره کردن. نه درد چندانی داشتم، نه هیچ چیز دیگه‌ای

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من درد طبیعی رو کشیدم و فول شدم بچه نیومد و سزارینم کردن. وقتی بیحس شدم از جهنم وارد بهشت شدم 😍😍عالی بود بعد عمل هم پمپ درد داشتم و دردی رو احساس نکردم. 

مرخص که شدم دیگه از پمپ درد خبری نبود دردم شروع شد در حد سه روز موقع نشستن و شیر دادن خیلی اذیت شدم. با این حال با شیاف قابل تحمل بود. 

من شنیدم بعضی دکترا موقع ترخیص از بیمارستان میگن شکم بند ببندید. اینطوری همون درد موقع بلند شدن و خوابیدن هم ناچیز میشه و خیلی راحت میشه شرایط

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

من شنیدم بعضی دکترا موقع ترخیص از بیمارستان میگن شکم بند ببندید. اینطوری همون درد موقع بلند شدن و خو ...

نظر پزشک من این بود که باعث چسبندگی میشه. و گفت اگر خوب شیر بری شکمت جمع میشه و واقعا هم همینطور بود 

الان یه عده میان میگن عین اب خوردن سز شدیم و تموم شد ۱۰ بار هم زایمان کنیم باز سزارین ولی من میگم خی ...

اتفاقا چند وقت پیش یه نفر اینجا میگفت من یکساعت بعد عمل بلند شدم و خودم همه کارامو کردم

بنده خدا فکر کنم تا حالا سزارینی ندیده بود 

2790
2778
2791
2779
2792