2821
2789
عنوان

خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 22 پست
با یه مشاوره خوب هم صحبت کنی هم بد نیست 

خب مشاورم پول میخواد و اونم باید از شوهرم بگیرم که نمیخوام بگیرم چون دلیلشو میخوادو اگه رد کنه خودم خورد میشمچون همه چیزو خودش باهام دوتایی میخریم و تنها نمیزاره جایی برم یا باید با خودش باشم یا مادرش یا مادرم میگه تو هنوز کوچیکی نمیفهمی با کیا باید بری بیای کلا خطرناکه واست

منم میدونم و من کلا نزاشتم کنار وقتی با اونا هستم چادر سرم میکنم اونم دوران نامزدیو اوایل زندگیمون ش ...

ببین کلا نظرمون متفاوته عزیزه دلم،تو به فکر اینی که چجوری باشی گیر ندن بهت؟ چجوری باشی ازت تعریف کنن؟چجوری باشی بگن واای چه عروس خوبی؟ من میگم تو خودت باش و اینکه اونا چ نظری راجب تو دارن رو بنداز دور،اعتماد به نفس داشته باش و اول عاشق خودت باش بعد عاشق شوهرت،اینجوری کسی جرات نمیکنه یروز خوب باشه یروز بد،چون میدونن واسه خودت خط قرمز داری و الویت اول خودتی.

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پرحرفی توی خانواده شوهر بدترین چیز باز بدترازاون این که بین پرحرفیات سوتی هم بدی گلم نیازی نیست اونج ...

خب منم همینو میگم دیگه واس همینه خب سیاست بلد نیستم گفتم که میخوام حرف نزنم حتی چند بار رو دستم نوشتم تا ببینم یادم نره اما نمیشه چفت ندارم اونم که میگی ضریب هوشی نه ضریب هوشیم بالاس اینو دکتر گفته وقتی بچه بودم بردنم واسه ثبت نام دکتر که ازم تست میگرفت تایید کرده بوده که شلوغی های زیاد از حدم و ورجه وورجه زیادم پر حرفیم بخاطر اینه که یه کوچولو باهوشم  البته نه اونقدر که معلوم شه خیلی درصد کم

ببین کلا نظرمون متفاوته عزیزه دلم،تو به فکر اینی که چجوری باشی گیر ندن بهت؟ چجوری باشی ازت تعریف کنن ...

خب چطوری اینشم بلد نیستم از بچگی همینجوری بودم نمیتونم سیاست داشته باشم راهشو بلد نیستم

عزیزم بهتره واقعا از کسی که علمش رو‌داره مشاوره بگیری ما خانوما هممون تجربیات شخصی خودمون رو میگیم که شاید به برای تو مناسب نباشه،اگر دوس داشتی میتونی از دکتر امیرآقاجانی کمک بگیری،یک مساور خیلی دلسوز و کاربلد هست،من و خانوادم جندین سال هست از راهنمایی های ایشون کمک میگیریم،09123409156, ان شاءالله  که به نتیجه برسی

2824
2823
2791
2779
2792