2777
2789
عنوان

خواب دیشبم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 78 پست
نمی دونم برو پیش دعا نویسی چیزی البته من تا حالا نرفتم 

منم دنبال این چیزا نیستم. 

تاحالام هر چی دیدم بی خیالی طی کردم🤭

ایشالا که اگرم چیزی هست قصد اذییت نداره😌

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم فقط چون بهم گفت شبیه پلنگه فقط خواستم بدونم یعنی چی؟ منظورش چی بوده؟ 

منم دنبال این چیزا نیستم.  تاحالام هر چی دیدم بی خیالی طی کردم🤭 ایشالا که اگرم چیزی هست قصد ...

به نظرم برو شاید نتیجه گرفتی بعدن برات مشکل نشه ها گفته باشم بی خیال تی نکن خواهر

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
نگو  منم همش (هرشب) خوابای آشفته میبینم و بی معنی  تو بیداری هم همش سایه میبینم و بعضی م ...

والا منم 2سالونیم خوابهای اشفته داشتم. 

از وقتی ازدواج کردم و رفتم توی خونم شروع شد تا وقتی که از اون خونه اسباب کشی کردم و تموم شد. 

ولی هنوزم اگر خانواده ی شوهرم مهمونم باشن و شب خونم بخوابن خواب اشفته میبینم با اینکه مشکلی نداریم تقریبا. 

نمیدونم چیه

به نظرم برو شاید نتیجه گرفتی بعدن برات مشکل نشه ها گفته باشم بی خیال تی نکن خواهر

مثلا چی میشه مگه؟ 

کسی بوده که مثل من چیزایی براشپیش بیاد و بیخیالی کنه اما بعد مشکل دار بشه؟ 

مثلا چه مشکلی؟ 

منم از وقتی عروسی کردم و اومدم خونمون اینجوری شدم 

خود به خود صدای تلویزیون زیاد میشه 

همش احساس میکنم یکی پشتمه 

دوسه بار تو خواب و بیداری ک بودم صدا شنیدم (صدای یه مرد بود ک همش میگفت بیا بریم بیا بریم) یبارم قشنگ فهمیدم دستمو گرفت 

اصلا خواب ندارم واقعا میترسم 

مثلا چی میشه مگه؟  کسی بوده که مثل من چیزایی براشپیش بیاد و بیخیالی کنه اما بعد مشکل دار بشه؟& ...

والا نمی دونم میگم شاید الان هشداره بعدن اذیتت نکنن یکی از فامیل دور ما بود از این اتفاقات براش پیش میومد ولی کاری بهش نداشتن اونم توجه نمی کرد تا یه شب که میگن تو خواب تا مرز خفگی رفته رفتن پیش دعا نویش گفته همون اول باید نیومدی چرا بی خیال بودی گفته کاری بهم نداشتن خلاصه که بهش دعا دادن دیگه هیچوقت چنین اتفاقاتی براش پیش نیومده تا امروز

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
فدات❤😂😂آخه گفته بودجنش شبیه پلنگه،من یادپلنگای اینستاافتادم.

خخخخ 

😂الهی بگردم،من چی بگم پس همش خواب آدم خور میبینم

خدا نکنه عشقم ولی من یه شب کابوس وحشتناکی دیدم که نگو از خواب پا شدم تموم تنم عین این فیلم هم عرق کرده بود به خدا خخخ😬😬

منم از وقتی عروسی کردم و اومدم خونمون اینجوری شدم  خود به خود صدای تلویزیون زیاد میشه  ه ...

نمیدونم والا من وقتی از اون خونه رفتم راحت شدم. اینجا بچه ها میگن حتمابرات دعا یا طلسم گذاشتن. من با جاریم یه ساختمون بودم. ازم خوشش نمیومد ولی بعید میدونم اهل این چیزا باشن. 

توهم اگه میتونی از اون خونه برو. 

من داشتم روانی میشدم 

هر شب باجغ از خواب میپریدم. 

بعد از اونم زمانایی که خانوادش خونمون میخابیدن اینطور میشدم همش میگفتم الان میگن دختره خله اینطوری از خواب میپره😢

الان خوابام تموم شده ولی مثلا وسایلم گم میشه یا یه دفعه یه بوی عطر خیلی خوب به مشامم میرسه انگار یکی یه عطر خیلیخوب زده و میاد از کنارم رد میشه. رد بوش تا چند لحظه میمونه ولی فقط من حس میکنم. 

چند شب پیشم که لباسم توی کشو یکم خیس بود خیلی نم داش انگار. 

خدا میدونه چیه

ولی اگه کسی کاری کرده ایشالا سر خودش بیاد😔

والا نمی دونم میگم شاید الان هشداره بعدن اذیتت نکنن یکی از فامیل دور ما بود از این اتفاقات براش پیش ...

😢

خدا نکنه عشقم ولی من یه شب کابوس وحشتناکی دیدم که نگو از خواب پا شدم تموم تنم عین این فیلم هم عرق کر ...

عزیزمی❤آره خیلی بده،سعی کن قبل خواب به چیزای خوب فکرکنی،منم زیاداینجوری میشم،حالامن گریه هم میکنم😂