2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

162 بازدید | 21 پست

کی بلده؟ 

من خواب دیدم ی دختره روسری زرد رنگ داده بود بهم ..روسری سوراخ سوراخ بود گفته بود درستش کن ..یکمشو درست کردم بقیش درست نمیشد تعبیرش چیه ..اخه رنگ زرد میگن بیماریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواب دیدم شوهرم دوجفت کفش تویه پلاستیک بهم داذگفت بروواکسشون بزن بیرون. نکنه شوهرم زن بگیره آخه میگن کفش بخته

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ب اون دختره میدم؟اون بلایی سرش نمیاد؟مریض نشه

نمیدونم شاید کسی از اقوامتون گرفتار بشه مجبور بشید بهش پول بدین شایدم جریمه نقدی بشین هر چیزی امکان داره نوشته به ناچار پول میدی

نمیدونم شاید کسی از اقوامتون گرفتار بشه مجبور بشید بهش پول بدین شایدم جریمه نقدی بشین هر چیزی امکان ...

همون اقوامه 👍👍حدس مزدیم کارش گیر میفته ب ما میگه ماهم درحدتوان کمک میکنیم بقیش از عهده ما خارجه ..قشنگ معادل خوابمه👍👍👍😘😘

بچه ها کسی تعبیر خواب منو میدونه خواب دیدم رفتم دروبازکردم بعد جاریمودیدم اونم درخونشوباز کردمن میخاستم بیام تو اون بهم پشت کرده بود بعدی چیزسیاهی ازاون مراقبت میکرد نمیزاشت من دروببندم ولی بجاریم خوب بود جاریم خ دعا میگیره