ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این دقیقا مثل فرایند عزیز از دست دادن سعی نکن فراموشش کنی چون بدتر به ذهنت هجوم میاره فقط نفسم مگه نه این که عشقت رو دوست داشتی ؟ اگر بدونی جای دیگه خوشحال تره وپیش تو خوشحال نبود بهتر نیست که بره و ایا این لطف نبود بهت که بره و جاییی رو برات باز کنه برای کسی که واقعا عاشقت باشه و اینکه فکر کن اگر خدایی نکرد فوت می کرد بهتر بود یا الانی که ول کرده رفته ببین کدوم اتفاقا برات بدتر بود من باشم می گم رفتن عشقم پیش یکی دیگه
در ضمن هرچی مربوط به اونه بریز دور و کلا بلاکش کن ولی سعی نکن فراموشش کنی اولش تو انکار حقیقت میری بعدش گریه می کنی یه مدت افسرده می شه تا اخرش قبول می کنی که رفته و شروع می کنی زندگی جدیدی رو بزار فرساندش بگذره برات
سعی کن کلاس اشپزی چیزی بری راستی یه دوست خوبم پیدا کن دوست خودم شکست عشقی خورد و من جای اون پسره رو براش گرفتم هر روز کلی باهاش چت می کردم تا غصه نخوره و فکرشو کلی درگیری می کردم حتی شده ۴ ساعت باهاش حرف می زدم و نمی زاشتم خلع اون حس کنه تا اینکه الان خواستگار امده براش داره ازدواج می کنه و منو فراموش کرده ولی خوشحالم براش
از روز اول نگو نمیشه فراموش کنم چون خب قلبت بخاطر احساس شدیدت مسلما این حرفو پس میزنه بدتر حالت دگرگون میکنه .در وهله اول باید کنار بیای ک نیس .هست ولی ت نباید بری سمتش باید اول اون وابستگی از بین بره بعد مطمعنا با مرور زمان دردت اروم میشه .سخته خیلی سخته .منم ۲۳روز کات کردم ولی خب چاره چیه