بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه کار داشت نه حتی سربازی فقط 19 سالم بود فکر میکردم که اونم مثل بقیه مردا الکی میگه فکر میکر ...
درکت میکنم من الان تو موقعیت اون موقع تو هستم همدیگه رو دوست داریم اما نه کار داره نه چیزی واقعا رو هوا موندم از یه طرف نمیتونم بیخیالش شم از یه طرف تحت فشارم
عضو تاپیک بامدادخمار وزن فعلی80 وزن هدف67 قد165 عضو گروه نارنجی تاریخ عضویت:00/02/28
نه کار داشت نه حتی سربازی فقط 19 سالم بود فکر میکردم که اونم مثل بقیه مردا الکی میگه فکر میکر ...
تو منی یا من توام ولی برامن کارداشت سربازی هم رفته بود الان بعدهفت سال که من ازدواج کردم ازدواج نکرده بهم روزعقدم گف هیچوقت ازدواج نمیکنم هنوزم سرحرفش هست منوخونواده ام نذاشتن چون پسرعمه ام بود گفتن بمیری هم به فامیل دخترنمیدیم
خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،