2777
2789
اگه سوالی چیزی داشتی راجب درس و نحوه خوندن و... خوش حال میشم کمکت کنم  دانشجو دندان پزشکی ام&n ...

دندون سخته؟ راسته ک باید قید تفریح و این چیزا بزنی؟؟؟؟

تا چن سال بعد فارغ‌التحصیل شدن درامد زایی میکنید؟

من عاشق تفریحم ولی پولم برام خیلی مهمه چون تفریح نیاز به پول داره میگیری ک چی میگم😅😅😅😅😅

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وااای...الهی ⁦❤️⁩🌸, چ دکتی مهربونی😘😘😘 دعای خیرم پشت سرت مهربون جان

فدات عزیزم من خودم همه این روزا رو دیدم

میفهمم چقدر گیج و نا امید یکی می تونه باشه

از خوشحالی دیگران  و کمک کردنم خیلی خوشحال میشم😍

دندون سخته؟ راسته ک باید قید تفریح و این چیزا بزنی؟؟؟؟ تا چن سال بعد فارغ‌التحصیل شدن درامد زایی می ...

دندون که کلا ۶ ساله ۲ سال اول علوم پایه اس که اکثرش مشابه پزشکیه از سال ۴ الی ۵ هم می تونی خودت کار کنی...دانشگاه کلا سختع دیگه ولی به اندازه کنکور بد نمیگذره کلا هر رشته ای بری سختی خودشو داره من خودم راضی ام اومدم دندون و خب تفریحم میشه داشت...دیگه بستگی به خودت داره 

دکتر. برای بی حسیم نسبت ب درس چکار کنم؟؟؟؟

برای انگیزه خیلی تصویر سازی ذهنیت اثر داره من خودم ازمون کانون میدادم برای خودم هدف های کوچیک تعیین میکردم می رسیدم بهشون حتی به خودم جایزه میدادم سعی میکردم بیشتر تست بزنم و سرعتی و با تایم کم برم جلو ک برای این توی هول زمان بیفتم 😂😂 همه چیز بر میگرده به خودت من محکممم تصمیم گرفته بودم قبول بشم با اینکه خیلی وقتا شک و ترس و همه اینا می اومد سراغم ولی با خودم میگفتم این اخرین فرصتت برای ساختن زندگیته