2777
2789
گیج‌شدم...دارو دندونو دوست دارم ولی دارو بیشتر....از طرفی شغل آزادو هم دوست دارم چون از درس خوندن مت ...

بنظرم علاقتو پیدا کن

حرفه های مختلفی ک بنظرت جالبن برو جَو کاریشو ببین ازکسایی ک تو اون زمینه تخصص دارن بپرس قشنگ تحقیق کن ببین کدوم ب شخصیتت میخوره

الان وقت بزاری بهتره تااینکه دنبال چیزی باشی ک نمیدونی توش موفق میشی اصلا علاقه داری بهش یانه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

رتبه ات چند شده امسال؟ با ازمون کانون میای جلو؟ چیا خوندی؟

نه متاسفانه... نتونستم بیام جلو...و نشخوار ذهنی ام دارم و مدام فکرم درگیره!!!!دروس زیادی مونده که برسم و از دوازدهمم چیزی نفهمیدم😥😥😥😥

کلاسم نمینتونم برم

سرعتم کند شده و حسم به درس صفر😥😥😥😥😥

رتبه ام پنج رقمی شد😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 

نه متاسفانه... نتونستم بیام جلو...و نشخوار ذهنی ام دارم و مدام فکرم درگیره!!!!دروس زیادی مونده که بر ...

از الان سفت و سخت بخونی صد در صد قبول میشی 

ولی با تلاش زیاد هااا منم یه روزی مثل تو پشت کنکور تجربی بودم و حس و حالت رو قشنگ می فهمم

از الان سفت و سخت بخونی صد در صد قبول میشی  ولی با تلاش زیاد هااا منم یه روزی مثل تو پشت کنکور ...

هععععی...خیلی سخته پشت موندن😥😥😥خدا از زبونت بشنوه گلم⁦🕊️⁩⁦🌿

اگه سوالی چیزی داشتی راجب درس و نحوه خوندن و... خوش حال میشم کمکت کنم  دانشجو دندان پزشکی ام&n ...

وااای...الهی ⁦❤️⁩🌸, چ دکتی مهربونی😘😘😘

دعای خیرم پشت سرت مهربون جان