2777
2789
عنوان

عکس پروفایل بابام یه چیزی دیدم

429 بازدید | 32 پست

توتاپیکای قبلیم گفتم بابام ی هیولانیس خیلیم مارو دوس داره اما نمیدونم نیازشه چیه قبلا گفتم متوجه خیانتت شدم گف نیس دیگ اون دروغه اما باورنکردم

باورکنین نمیتونیمم ترکش بدیم ازدستمون برنمیاد😭 امشب عکس پروفایل تلگرامش دیدم گذاشتهmاول اسم خودشه

بعد سومین عکسشA اول اسم اون زنس افسانه تازه گل رزم داره

بخدا خسته شدم ی مدت گیرمیشم برم بگم زاجیبت تریاک پیداکردم باز درحالیکه گفتی نمیکشی وبگم دیدی دروغ میگفتی باهاشی پروفایلای عاشقانه واینامیذاره مادرم گوشی نداره نمیبینه چکارکنم خسته شدم من کلی ارزو وهدف برای ایندم دارم😭نمیخوام درگیرش بشم بیخیالش شم هرکاری میخواد بکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال شو تنها کاری که میتونی انجام بدی خودتو و زندگیتو نجات بده سعی کن اگه مجردی سرت به درس گرم بشه ...

سرم ب درس و کارمه تاحدودی توسن خودمم موفقم😭 اما بعضی وقتا عذاب میکشم چرا این همه بدبختی گریبانگسرمنه

ببین همه کم و بیش از این مشکلات دارن. بشین درستو بخدن. مراقب باش'ازدواج خوب کنی. ب مادرت برس. تو نمیتونی کاری کنی جز اینها.

بفکر اینده خودت باش فقط و مامانت. 

اگر به روی بابات بیادی قبح این کارا شکسته میشن. بزلر قبحش باشه. اگه قبحش بشکنه و همه بفهمن خواستگار بد و معتاد برای خودت میاد یه وقت برادرات ب کار بد کشیده میشن.بزار پنهان باشه

بازم خدا ب بابات خیر بده که یواشکی این کارهارو انجام میده

بنظر من پا پیچ بابات نشو. اصلا جکش هم نکن. خودش میاد به راه.مامانت گوشی نداره اما مطمان باش'میدونه. ...

پس کی میاد ب راه

بعضی وقتا بم میگ بعصی وقتا ب بابات شک دارم این همه پول وبدهی بالااورد خرج مانکرد چیشد پس من ۲۰سالمه

نمیدونم به این کارا چیکار دارین اخه ؟؟؟؟ اگه به زندگیت انچنان لطمه وارد نکرده دخالت نکن 

یعنی خیانت پدر ب بچش ربط نداره؟😑حرفامیزنینا وقتی برا طرف شارژ میخره ۳ساله برا من نخریده مهم نیس؟ وقتی مادرم ازتمام طلاها وزندگیش زد ازماشینمون زدیم بدهیشو بدیم ربطی نداره؟ من کارمیکنم ی مقدارخرج خونه میدم این مهم نیس؟