2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شما مشخصه با سهمیه بالا امدی چون هیچی از پایان نامه این چیزها نمیدونستی 😁

از مقاله چیزی نمی‌دونستم هیچکی نمیدونه چون همه از یکی یاد میگیرن همه اساتید شون بهشون کمک میکنن استاده من فقط پول میخواست که خودش برام بنویسه منم قبول نکردم چون دوست داشتم خودم بنویسم اونم کمکم نکرد.

پایان نامه ام رو از 18 نمره با نمره 17/90 دفاع کردم محض اطلاع تون😊

1399/6یه روز قشنگ و خوشحال کننده برای منه😃که با نمره عالی دفاع میکنم😃
از مقاله چیزی نمی‌دونستم هیچکی نمیدونه چون همه از یکی یاد میگیرن همه اساتید شون بهشون کمک میکنن استا ...

چه فایده ازبدو ورودش تا انتهاش همش سهمیه بوده اونم‌حانبازیییی اوووف حالا اگه خودت بدستش میاوردی حرفی بود محض اطلاعتون بگم ک هیجوقت تلاشی ک اون دانش اموز بدون سهمیه کرده برابر تلاش نکرده شمانیست

چه فایده ازبدو ورودش تا انتهاش همش سهمیه بوده اونم‌حانبازیییی اوووف حالا اگه خودت بدستش میاوردی حرفی ...

تو هم میخواستی بابات و شوهرت رو بفرستی مدافع حرم که آنقدر الان نسوزی موقع جنگ عزیزان شما کجا بودن؟تو سوراخ موش قایم شده بودن حیفه شهدا و جانبازها که بخاطر شماها پرپر شدن برو یکم سرچ کن ببین خارج از کشور برای خانواده های بازماندگان جنگ چه کارها که نمیکنن بعد خجالت بکش بعد بیا زبون درازی کن.

1399/6یه روز قشنگ و خوشحال کننده برای منه😃که با نمره عالی دفاع میکنم😃
کاش یکی پشت من بود درسمو میخوندم  موقعیتتو از دست نده چهارسال دیگه پشیمون میشی

نمیدونم چرا ولی اصن تمرکز ندارم...نمیتونم سریع بخونم...همش فک میکنم نمیرسم تمومش کنم و امسالم الکی حیف میشه😥😥😥