2777
2789
عنوان

شیرنخوردن کودک

72 بازدید | 10 پست

سلام دخترم یک ساله ودو ماهشه موقع شیر خوردن گازگرفت  چندبار پشت سرهم منم انگشتمو کردم تو دهنش و ازاد کردم  اوهم شروع کرد ب گریه کردن من و باباش ب زور ارومش کردیم  الان از غروب هرکار کردم دیگه شیر نخورد و مرتب بهونه میگیره.. چیکارکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خیلی حساسن زود قهر می کنن تو خواب بهش شیر بده قصه نخور نسبت به کاز گرفتن واکنش شدید نشون نده ...

ممنون میترسم ازشیر قهرکنه دیگه نخوره  چون خیلی بد غذا هم هست کاش خودمو کنترل کرده بودم، 😓

ممنون میترسم ازشیر قهرکنه دیگه نخوره  چون خیلی بد غذا هم هست کاش خودمو کنترل کرده بودم، 😓

ما هم ادمیم خسته می شیم من خودم هم درد کشیده ام .ولی چون سر بچه اولم ناشی بودم شیر خشکی شد ولی توی دومی خبره شدم و تحمل کردم . اتفاقا دومی هم یه بار قهر کرد ولی دو سه روز تو خواب بهش شیر می دادم . درست شد سعی کن یجوری سیرش کنی . شده شیر خشک رو با قاشق بده که بخوابه بعد تو خواب شیر خودت رو بده

دماغشو بگیر دهنشو باز میکنه انگشت نکن تو دهنش یه وقت زخمش میکنی شاید قهر کرده

باشه ولی دیگه شیرنخورده ازاون موقع. الان8ساعت شدهبچه ای بود ک یکساعت یبار شیرمیخورد😓

ما هم ادمیم خسته می شیم من خودم هم درد کشیده ام .ولی چون سر بچه اولم ناشی بودم شیر خشکی شد ولی توی د ...

من الان شیردوشیدم وبا شیشه بهش دادم یکم خورد و بعدشم تابش دادم خواب رفت الان..  نباید باشیشه بهش میدادم؟

من الان شیردوشیدم وبا شیشه بهش دادم یکم خورد و بعدشم تابش دادم خواب رفت الان..  نباید باشیشه به ...

ندی بهتره حالا با یه بار اتفاقی نمی افته ولی نباید شیشه رو جایگزین بدونه